I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

ŽRK Proleter počeo pripreme – većina devojaka ostaje u klubu

ŽRK Proleter je ove nedelje počeo pripreme za takmičenje u Prvoj ligi Srbije. 

Trener Dragan Lazarov je obavio prvu prozivku u „Medisonu“. Prvih nedelju dana su u planu lakši treninzi, dok se sve devojke ne vrate sa odmora.

I Taxi Zrenjanin

– Posle toga, tri nedelje ćemo raditi na fizičkoj pripremi i to sve kod nas u „Medisonu“ i Karađorđevom parku. Plan je prilagođen igranju u Prvoj ligi Srbije, gde ćemo igrati od jeseni. Ostalo je da se vidi ko će od starijih devojaka ostati u klubu. Ja se nadam da, osim Dijane Četić i Dunje Brankovan, sve devojke ostaju u klubu. Prelazni rok je do 28. februara, a nameravam da vratim samo golmanku iz Beograda, Janu Vasiljević, koja je branila za nas dok smo bili u „A“ ligi – kaže Dragan Lazarov.

Na prvoj prozivci su bile: Lidija Gagić, Maja Jovica, Monika Išpanović, Marijana i Tamara Savković, Vanja Novaković, Dunja Milanović, Anabela Zonai,Vanja Đulinac, Mila Čaušević, Zorana Tubić i Tamara Arsin.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Čekamo povratak Ivane Milanović sa Evropskog juniorskog prvenstva. Pored njih, prvoj ekipi sam priključio i kadetkinje Anju Miković, Mariju Milenković, Dunju Četić, Marinu Ajder, Bojanu Markov, Tamaru Stanković, Anastaziju Homan – Savković… Ima tu još kandidata za prvu ekipu iz naše škole rukometa – dodao je Lazarov.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh