I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

ŽRK Proleter ostao bez prve postave, prosek starosti ekipe 16,5 godina

Teška godina za ŽRK Proleter se nastavlja.

Dragan Lazarov

– Pripremni period kao i prethodnih sezona odrađen u Zrenjaninu. Ekipa nije bila u kompletnom sastavu, bar ne onakva kako sam ja planirao. Devojke, koje su bile nosioci prethodnih sezona, kalkulisale su oko ostanka u klubu. Na kraju su odlučile da napuste klub i ostave „mlađariju“ da se izbori za opstanak u Super B ligi.

Klub su napustile Dijana Četić, Mila Čaušević, Jovica Maja, Lidija Gagić, Dunja Brankovan i Monika Išpanović, dakle kompletna prva postava.

Fordomanija

U takvoj situaciji uspeli smo nekako da odradimo pripremni period, odigramo svega tri kontrolne utakmice i tražimo novu postavu za prvenstvo.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

OSTALE VERNE KLUBU

Od devojaka iz prethodnih sezona, verne klubu ostale su Marijana i Tamara Savković, Ivana Milanović, Vanja Novaković, Tamara Arsin, Dunja Milanović i Zorana Tubić. Njima su priključene kadetkinje Vanja Đulinac, Anabela Zonai, Maja Vasić, Marija Milenković, Ivana Šovš i Anja Miković, kao i pionirke Tamara Stanković, Bijana Markov, Dunja Četić, Anastazija Homan – Savković, Marina Ajder i Ines Albulj.

Ostaju u klubu: Sestre Savković

– Najstarija igračica ima 22 godine, a najmlađa 14. Prosek ekipe je 16,5 godina! Šta reći, nego da će biti jako teško izboriti opstanak,ali se n ećemo predavati, borićemo se do poslednjeg kola. Ko preživi pričaće – zaključio je Dragan Lazarov.

Super B liga startuje u subotu od 16 časova, a Zrenjaninke u prvom kolu gostuju u Požarevcu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh