I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

ŽRK Proleter ostao bez prve postave, prosek starosti ekipe 16,5 godina

Teška godina za ŽRK Proleter se nastavlja.

Dragan Lazarov

– Pripremni period kao i prethodnih sezona odrađen u Zrenjaninu. Ekipa nije bila u kompletnom sastavu, bar ne onakva kako sam ja planirao. Devojke, koje su bile nosioci prethodnih sezona, kalkulisale su oko ostanka u klubu. Na kraju su odlučile da napuste klub i ostave „mlađariju“ da se izbori za opstanak u Super B ligi.

Klub su napustile Dijana Četić, Mila Čaušević, Jovica Maja, Lidija Gagić, Dunja Brankovan i Monika Išpanović, dakle kompletna prva postava.

PerSu marketi

U takvoj situaciji uspeli smo nekako da odradimo pripremni period, odigramo svega tri kontrolne utakmice i tražimo novu postavu za prvenstvo.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

OSTALE VERNE KLUBU

Od devojaka iz prethodnih sezona, verne klubu ostale su Marijana i Tamara Savković, Ivana Milanović, Vanja Novaković, Tamara Arsin, Dunja Milanović i Zorana Tubić. Njima su priključene kadetkinje Vanja Đulinac, Anabela Zonai, Maja Vasić, Marija Milenković, Ivana Šovš i Anja Miković, kao i pionirke Tamara Stanković, Bijana Markov, Dunja Četić, Anastazija Homan – Savković, Marina Ajder i Ines Albulj.

Ostaju u klubu: Sestre Savković

– Najstarija igračica ima 22 godine, a najmlađa 14. Prosek ekipe je 16,5 godina! Šta reći, nego da će biti jako teško izboriti opstanak,ali se n ećemo predavati, borićemo se do poslednjeg kola. Ko preživi pričaće – zaključio je Dragan Lazarov.

Super B liga startuje u subotu od 16 časova, a Zrenjaninke u prvom kolu gostuju u Požarevcu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh