I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

ŽRK Proleter dobio novo rukovodstvo posle istupanja prvog tima iz Super B lige

ŽRK Proleter je dobio za ovu godinu od lokalne samouprave samo 300.000 dinara, posle čega je prva ekipa istupila iz Super B lige.

Pred novim zadacima: Lazarov i Albulj

To je rezultiralo odlaskom prvotimki u druge klubove, dok je direktor kluba Zlatko Čaušević, razočaran ovom odlukom, najavio povlačenje iz sporta uopšte. Šef tručnog štaba, Dragan Lazarov, nastavio je da radi sa mlađim kategorijama.

U međuvremenu je formirano novo rukovodstvo kluba, koje čine: – predsednik Dragiša Albulj, sekretar Goran Pekez, članovi uprave Marko Marjanović, Goran Šimičić, Branko Karlovčan i Nemanja Radlovački. Dragan Lazarov nastavlja da obavlja funkciju šefa stručnog štaba.

I Taxi Zrenjanin

– Prethodno rukovodstvo je, po meni, malo ishitreno donelo odluku o istupanju iz Super B lige. Posle toga su se pojavile priče da će se klub ugasiti, a moja obaveza je da kažem, da se tako nešto sigurno neće dogoditi – rekao je novi predsednik, Dragiša Albulj i dodao – Za sve nas ovo je veliki izazov. Duboko sam uveren da ćemo svojom voljom i energijom, a pre svega novim idejama, ovaj klub vratiti na mesto koje mu pripada. Razgovarali smo sa gradonačelnikom Čedomirom Janjićem i dobili nedvosmislenu podršku i Grada i gradonačelnika, koji će stati iza ovog kluba. Takmičićemo se na jesen u Prvoj ligi, a cilj će biti povratak u Super B ligu, gde se klub takmičio do istupanja.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Treler Lazarov, predsednik Albulj i član uprave Marjanović

– U našem pogonu aktivno igra preko 70 devojčica, koje se takmiče u ligama mlađih kategorija. Druga ekipa nastupa u Banatskoj ligi. Šta je bilo, bilo je. Treba da gledamo napred i nadam se da ova podrška, koju je predsednik Albulj spomenuo, neće izostati. Mi treniramo svakodnevno, a treniraju redovno i igračice prvog tima, koje su trenutno raspoređene i igraju u klubovima iz okolnih gradova, kako bi ostale u formi. Od juna će se sve one vratiti u Proleter. Po kvalitetu, koji posedujemo, verujem da ćemo se brzo vratiti u Super B ligu – rekao je trener ŽRK Proleter, Dragan Lazarov.

OTIŠLE U 6 KLUBOVA

Igračice Proletera su, posle istupanja kluba iz Super B lige, pronašle druge klubove: Dijana Četić – Minakva Novi Sad, Dunja Brankovan – Goražde, Jovica Maja i Monika Išpanović – Mokrin, Mila Čaušević, Vanja Novaković i Ivana Milanović – Žabalj, Zorana Tubić i Dunja Milanović – Elemir, Tamara Arsin – Srpska Crnja.

Ostale mlađe igračice igraju lige mlađih kategorija i nastupaju za Lehel i Gradnulicu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh