I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

ŽRK Lehel: Uprkos skromnim uslovima, postoji veliki entuzijazam

ŽRK Lehel je trenutno okrenut ka radu sa mlađim kategorijama, a u klubu postoji veliki entuzijazam, kako u upravi, tako i kod stručnog štaba.

Poznati rukometni radnik, Mihalj Balić, dugo je bio na čelu ŽRK Lehel. On je posle teške bolesti nedavno preminuo, a nova predsednica je Ivana Batinica Kičin, potpredsednica Verona Išpanović. Devojčice trenira nekadašnja rukometašica, Nataša Dabić.

BETON I SALA NEADEKVATNA ZA RUKOMET

– U klubu postoji veliki entuzijazam, kako ljudi u upravi, tako i nas u struci. Trenutno u klubu trenira oko 30 devojčica, uzrasta do 15 godina. Pored ligaških utakmica, trudimo se da decu vodimo na veliki broj turnira. Svakog leta učestvujemo na rukometnim kampovima. Tokom leta treniramo na otvorenom terenu Sportskog centra Lehel, koji sami, uz pomoć roditelja održavamo. Tokom zime smo u mužljanskoj školskoj sali, koja, na žalost, ne ispunjava uslove za rukomet. Nadamo se da ćemo uskoro možda dobiti i neki prostor kako bi deca mogla da rade u boljim uslovima – kaže Nataša Dabić, trener ŽRK Lehel.

PerSu marketi

Ženski rukometni klub Lehel iznedrio je dosta talenata, pre svih Anastasiju Đoković (Budai), Moniku Išpanović, sestre Savković i mnoge druge, a u klubu se nadaju da će tako biti i u budućnosti, zato pozivaju sve zainteresovane devojčice da dođu i da kroz igru i zabavu počnu da igraju rukomet.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

„BORIMO SE SVIM SNAGAMA“

– Na žalost, kao i u većini klubova imamo novčanih problema. Borimo se svim snagama, pomoći ili nema ili je ima vrlo malo. Imamo saradnju sa nekoliko klubova, a priču širimo i preko granice, tačnije sa Mađarskom. Sa ponosom mogu da kažem da u klubu imamo mnogo talentovane dece, koja su primećena od strane Rukometnog saveza Vojvodine. Jedini smo klub u okolini, koji svoj rad bazira na
mlađim uzrasnim kategorijama, od mini rukometa za devojčice od pet, šest i sedam godina, pa do
kadetkinja, koje imaju 14 ili 15 godina – sa ponosom ističe Nataša Dabić.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh