I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Zrenjaninski sport uspešno predstavljen na Sajmu sporta u Beogradu

Proteklog vikenda održan je trodnevni Međunarodni sajam sporta, sedmi po redu, koji se organizovao u Hali 1 Beogradskoj sajma, a među učesnicima je bio i Sportski savez Grada Zrenjanina, sa partnerima.

Sajam je svečano otvoren uz prigodne govore ministra omladine i sporta Vanje Udovičića, predsednika Sportskog saveza Srbije Davora Štefaneka i proslavljenog srpskog fudbalera Dejana Stankovića. Zajednička ocena je da je 2018. rekordna po broju medalja koje su srpski sportisti osvojili u olimpijskim i paraolimpijskim disciplinama, i da je srpski sport na dobrom putu omasovljenja i odličnih rezultata, zahvaljujući, pored ostalog, i značajnoj podršci državnih i sportskih institucija.

I Taxi Zrenjanin

– Sportski savez Zrenjanina treću godinu za redom učestvovao je na sajmu sporta u Beogradu, a ove godine sa nama su se predstavili i zrenjaninska Javna ustanova „Sportski objekti“, Savez za školski sport Grada Zrenjanina, a kao naši gosti i Turistička organizacija Grada Zrenjanina i zrenjaninski Crveni krst. Sport je ono po čemu je Zrenjanin uvek bio prepoznatljiv, a mi smo učestvovali da ponovo opravdamo epitet najvećeg i najboljeg Sportskog saveza u Srbiji. Kao generalni sekretar saveza, mogu da kažem da smo imali izuzetno zapaženu prezentaciju, po oceni svih relevantnih sportskih činilaca na Sajmu – rekla je Vukosava Đapić Atanacković.

Takođe treba istaći da su štand SSGZ i javne ustanove Sportski objekti obišli predsednici i generalni sekretari SSSi SSV Davor Štefanek i Goran Marinković, Slobodan Boškan i Mladen Stojšin, kao i pomoćnik grdonačelnika Zrenjanina Simo Salapura, zamenik pokrajinskog sekretara za sport i omladinu Ljubomir Stanisavljev, proslavljena plivačica Miroslava Najdanovski i mnogi drugi.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh