I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Da li ste spremni za treći Zrenjaninski polumaraton?

Pokrenut od strane zaljubljenika u trčanje, koji su na taj način želeli da promovišu svoj grad, Zrenjaninski polumaraton je postao značajan termin u kalendarima trkača i trkačica iz celog regiona. Uskoro nas očekuje njegovo treće izdanje.

Polumaratonci i maratonci iz Zrenjanina su nedavno učestvovali na „Beogradskom maratonu“

Aktivnosti na pripremi i organizaciji Zrenjaninskog polumaratona su u punom jeku. Broj prijava se svakodnevno uvećava, a organizatori očekuju bar 100 trkača više u odnosu na prošlu godinu.

PROMOCIJA SPORTA I GRADA

Pored polumaratona, tu su i štafeta 3 x 7 i trka na 7 kilometara, a sam polumaraton pratiće i brojni zabavni i edukativni sadražaji, koji imaju za cilj promociju sporta i grada.

I Taxi Zrenjanin

Trasa trke i ove godine je nepromenjena i trkače polumaratona će provesti kroz kompletan grad. U toku su aktivnosti na dogovorima oko osiguranja kompletne trase trke, posebno u delu saobraćaja, koji će za vrijeme trke biti obustavljen.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kako je za ovaj događaj potreban izuzetno veliki broj volontera, u toku su i prijave građana, te udruženja, koji će volontirajući dati svoj doprinos da najveći sportski događaj u Zrenjaninu protekne što je bolje moguće, a svi gosti koji dođu, osećaju se dobrodošlima i požele da se ponovo vrate.

– Želja nam je da što veći broj ljubitelja trčanja bude deo ovog veličanstvenog sportskog događaja. Ni vreme ni godine nisu i ne trebaju biti ograničavajući faktor. Bitna je volja, dobro raspoloženje i biće to jedna velika energija, koja će Zrenjaninski polumaraton sigurno i ove godine upisati među najpoželjnije trke u Srbiji, kako su nas nakon prošlogodišnje organizacije opisali mnogi daleko iskusniji organizatori istih i sličnih događaja – rekao je profesor Miroslav Molnar, organizator Zrenjaninskog polumaratona.

Zrenjaninski polumaraton će biti održan 7. oktobra, a start trke je zakazan za 11 časova na Trgu Republike, ispred Gradske kuće.

POGLEDAJTE KAKO JE BILO NA PROŠLOGODIŠNJEM POLUMARATONU:

HUMANI KARAKTER

Treći Zrenjaninski polumaraton će imati i humani karakter. Kotizacija košta 1.600  dinara, a od svake kotizacije će 100 dinara biti uplaćeno u humanitarne svrhe.

PRIJAVE

Prijave su moguće putem internet portala organizatora.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh