I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Da li ste spremni za treći Zrenjaninski polumaraton?

Pokrenut od strane zaljubljenika u trčanje, koji su na taj način želeli da promovišu svoj grad, Zrenjaninski polumaraton je postao značajan termin u kalendarima trkača i trkačica iz celog regiona. Uskoro nas očekuje njegovo treće izdanje.

Polumaratonci i maratonci iz Zrenjanina su nedavno učestvovali na „Beogradskom maratonu“

Aktivnosti na pripremi i organizaciji Zrenjaninskog polumaratona su u punom jeku. Broj prijava se svakodnevno uvećava, a organizatori očekuju bar 100 trkača više u odnosu na prošlu godinu.

PROMOCIJA SPORTA I GRADA

Pored polumaratona, tu su i štafeta 3 x 7 i trka na 7 kilometara, a sam polumaraton pratiće i brojni zabavni i edukativni sadražaji, koji imaju za cilj promociju sporta i grada.

Fordomanija

Trasa trke i ove godine je nepromenjena i trkače polumaratona će provesti kroz kompletan grad. U toku su aktivnosti na dogovorima oko osiguranja kompletne trase trke, posebno u delu saobraćaja, koji će za vrijeme trke biti obustavljen.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Kako je za ovaj događaj potreban izuzetno veliki broj volontera, u toku su i prijave građana, te udruženja, koji će volontirajući dati svoj doprinos da najveći sportski događaj u Zrenjaninu protekne što je bolje moguće, a svi gosti koji dođu, osećaju se dobrodošlima i požele da se ponovo vrate.

– Želja nam je da što veći broj ljubitelja trčanja bude deo ovog veličanstvenog sportskog događaja. Ni vreme ni godine nisu i ne trebaju biti ograničavajući faktor. Bitna je volja, dobro raspoloženje i biće to jedna velika energija, koja će Zrenjaninski polumaraton sigurno i ove godine upisati među najpoželjnije trke u Srbiji, kako su nas nakon prošlogodišnje organizacije opisali mnogi daleko iskusniji organizatori istih i sličnih događaja – rekao je profesor Miroslav Molnar, organizator Zrenjaninskog polumaratona.

Zrenjaninski polumaraton će biti održan 7. oktobra, a start trke je zakazan za 11 časova na Trgu Republike, ispred Gradske kuće.

POGLEDAJTE KAKO JE BILO NA PROŠLOGODIŠNJEM POLUMARATONU:

HUMANI KARAKTER

Treći Zrenjaninski polumaraton će imati i humani karakter. Kotizacija košta 1.600  dinara, a od svake kotizacije će 100 dinara biti uplaćeno u humanitarne svrhe.

PRIJAVE

Prijave su moguće putem internet portala organizatora.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh