I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Zrenjaninski polumaraton 2019: Start je u nedelju, 6. oktobra

Zrenjaninski polumaraton, 4. po redu, biće održan u nedelju, 6. oktobra. Tradicionalno, start je i ovoga puta planiran ispred Gradske kuće tačno u 11 časova.

Do sada se prijavilo 715 trkača, ali su prijave otvorene i na sam dan trke, pa organizatori očekuju da će stići do broja od 800 učesnika, što će ujedno biti i rekord Zrenjaninskog polumaratona. Takođe, i ove godine manifestacija će imati međunarodni karakter. Prijavljeno je 26 takmičara iz BiH, 4 iz Rumunije, 3 iz Crne Gore i po 1 iz Italije, Makedonije i Hrvatske.

– Nas iz organizacije najviše raduje činjenica da se do sada prijavilo 170 trkača iz našeg grada. To je mnogo više u odnosu na protekle godine – rekao je profesor Miroslav Molnar i pozvao Zrenjanince da se i dalje prijavljuju, a u slučaju da ne žele da trče, da obavezno dođu i podrže polumaratonce na startu, cilju ili duž staze.

PerSu marketi

Naši poznati maratonci Miloš Dajević, Ivan Miškeljin,Kristijan Stošić i Miloš Milosavljević su takođe potvrdili svoj dolazak, što značajno podiže rejting Zrenjaninskog polumaratona. Prošlogodišnja pobednica Aleksandra Borkanović će takođe trčati i ove godine.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

OVE ULICE ĆE BITI ZATVORENE ZA SAOBRAĆAJ

Zrenjaninski polumaraton startuje ispred Gradske kuće. Trkači zatim prolaze kroz ulicu Kralja Aleksandra I Karađorđevića i dalje kroz Svetosavsku, Slobodana Bursaća, Petefijevu, Obilićevu, Obalu Sonje Marinković, Zmaj Jovinu, 4. jula, Dr Laze Kostića, Koče Kolarova, Vojvode Petra Bojovića i preko Žutog mosta do Gradske kuće, gde je predviđen cilj. Polumaratonci će istrčati ovaj krug tačno 3 puta.

Sve pomenute ulice će biti zatvorene u nedelju od 10 do 14 časova.

 

 

 

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh