I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

10 FOTOGRAFIJA + VIDEO sa drugog po redu „Zrenjaninskog polumaratona“

Zrenjaninski polumaraton, 2. po redu, ponovo je ispunio očekivanja učesnika, organizatora i posmatrača, koji su zaista imali priliku da uživaju u sjajnoj sportskoj manifestaciji po lepom, sunčanom, oktobarskom danu.

ZRENJANINSKI POLUMARATON 2017

Učesnicima su se obratili generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina, Vukosava Đapić i pomoćnik gradonačelnika, Simo Salapura,  koji je trku proglasio otvorenom. Salapura se ujedno našao i u komplikovanoj situaciji.

On je iz odela, odmah posle svečanog otvaranja trke, morao na brzinu da „uskoči“ u sportsku opremu, jer je, kao i prošle godine, bio ujedno i učesnik Zrenjaninskog polumaratona. On je trčao zajedno sa Ljubomirom Stanisavljevim, zamenikom pokrajinskog sekretara za sport.

I Taxi Zrenjanin

Na dečijoj trci, koja je održana neposredno pre glavne trke, učestvovalo je više od 200 zrenjaninskih osnovaca. U glavnoj trci je učestvovalo više od 500 trkača iz cele Srbije. Bilo je tu sportista i rekreativaca, a najviše simpatija su ponele žene sa majicama na kojima je pisalo „Fitnes mama i beba“. One su trčale zajedno sa svojom decom, odnosno gurale kolica sa bebama i tako pokazale da je najvažnija volja.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Među njima je bila i Biljana Tapavički Pavlov, koja je prošle godine učestvovala u trci zajedno sa svojom bebom, a sada je došla sa „pojačanjima“.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh