I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

10 FOTOGRAFIJA + VIDEO sa drugog po redu „Zrenjaninskog polumaratona“

Zrenjaninski polumaraton, 2. po redu, ponovo je ispunio očekivanja učesnika, organizatora i posmatrača, koji su zaista imali priliku da uživaju u sjajnoj sportskoj manifestaciji po lepom, sunčanom, oktobarskom danu.

ZRENJANINSKI POLUMARATON 2017

Učesnicima su se obratili generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina, Vukosava Đapić i pomoćnik gradonačelnika, Simo Salapura,  koji je trku proglasio otvorenom. Salapura se ujedno našao i u komplikovanoj situaciji.

On je iz odela, odmah posle svečanog otvaranja trke, morao na brzinu da „uskoči“ u sportsku opremu, jer je, kao i prošle godine, bio ujedno i učesnik Zrenjaninskog polumaratona. On je trčao zajedno sa Ljubomirom Stanisavljevim, zamenikom pokrajinskog sekretara za sport.

PerSu marketi

Na dečijoj trci, koja je održana neposredno pre glavne trke, učestvovalo je više od 200 zrenjaninskih osnovaca. U glavnoj trci je učestvovalo više od 500 trkača iz cele Srbije. Bilo je tu sportista i rekreativaca, a najviše simpatija su ponele žene sa majicama na kojima je pisalo „Fitnes mama i beba“. One su trčale zajedno sa svojom decom, odnosno gurale kolica sa bebama i tako pokazale da je najvažnija volja.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Među njima je bila i Biljana Tapavički Pavlov, koja je prošle godine učestvovala u trci zajedno sa svojom bebom, a sada je došla sa „pojačanjima“.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam sve vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh