I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Anđela, Staša i Ana brane boje Srbije na Svetskom prvenstvu u plesu

Ana Dursun, Staša Aleksić i Anđela Laketić predstavljaće Srbije na Svetskom prvenstvu u modernom plesu, koje će predstojećeg vikenda biti održano u Češkoj.

Staša je rođena 4.7.2008. godine. Plesom se bavi od svoje treće godine. Osvajala je srebro i zlatno na državnim šampionatima, kao i medalje na međunarodnim turnirima u Kragujevcu, Makedoniji i Zrenjaninu (Dance Fusion). Staša je vicešampion države u svojoj kategoriji.

Anđela je rođena 9.5.2012. godine. Plesom se bavi od svoje četvrte godine. Osvajala je prva i druga mesta na takmičenjima u kategoriji pčelica. Anđela je državni prvak u svojoj kategoriji.

PerSu marketi

Ana je rođena 15.9.2007. godine. Trenira ukupno šest godina, a osvajala je zlatne i srebrne medalje na prvenstvima države i međunarodnim takmičenjima. Ana je državni prvak u svojoj kategoriji.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Staša, Ana i Anđela nastupaju za klub Free Dance iz Zrenjanina, a na SP u Češkoj će predstavljati Srbiju u disko densu. Sa njima će biti njihov trener Nikoleta Vidaković.

Ana, Staša i Anđela sa trenerom Nikoletom, na ispraćaju u Lincaffe – u

Takođe, treba spomenuti trenere, koji su takođe radili sa ovim talentovanim devojčicama, a to su: Aleksandar Bečejski, Nevena Stojkov, Dubravka Demić Jovanović, Aleksandra Belić.

Treba uzeti u obzir da će se devojčice boriti za plasman u izuzetno velikoj konkurenciji, pa će tako u grupi u kojoj nastupa Anđela biti 20 takmičara, u Stašinoj 98, a Aninoj čak 140.

Odlazak devojčica na svetsko prvenstvo pomogli su sportska oprema Efee, Poslastičarnica sport, Lincaffe, Voda plus (distributer Kremanske vode), Eurostart i Grad Zrenjanin.

IDO World disco dance and disco freestyle championship 2019!

Check this trailer and let us know – are you excited? Ready to come to Chomutov? Dancers, trainers, parents, fans ….we can´t wait to welcome you all here again! One big IDO family! ❤️?????? #dancefever2019 #idodance #idodisco #chomutov

Gepostet von IDO World disco dance and disco freestyle championships – DANCE FEVER am Samstag, 18. Mai 2019

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh