I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Sport

Zrenjanincima 8 medalja na Kupu Srbije

U Beočinu je održan kup Srbije za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore.

kup srbijekjmss

Karatisti Zrenjanina su osvojili 8 medalja i potvrdili da se nalaze u samom vrhu karate sporta u Srbiji. Zlatnu medalju je osvojio Đorđe Salapura  (U21 -78 kg), koji je i u seniorskoj konkurenciji došao do srebra (senior – 78 kg). Odličan plasman je ostvarila ekipa mlađih seniora koja je osvojila srebrnu medalju (Stankov, Mančev, Naić i Salapura). Bronzane medalje su osvojili Anja Milovanović (kadet – 55 kg), Aleksandra Vujasinović  (junior – 58 kg), Nikola Naić  (U21 -78 kg), dok se Nikola Mančev okitio sa 2 bronze (U21 – 68 kg i senior – 68 kg).

Za dve nedelje je Regionalni šampionat Evrope u Turskoj, a svoje mesto u reprezentaciji Vojvodine su izborili Đorđe Salapura, Anja Milovanović  i Aleksandra Vujasinović).

Fordomanija

PET MEDALJA SA „NS OPENA“

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

„Novi Sad Open“ za mlađe uzrasne kategorije je održan u Beočinu.

ns open 2016

Mlade snage KK Zrenjanin su se vratile sa 5 osvojenih medalja. Zlatnu medalju je osvojila Marina Oro  (pionir 2005, – 37 kg), srebrnu medalju je osvojila Jelena Radojčin (pionir 2006,  – 35 kg) i David Makan (kate 2003, B klasa), dok su bronzanim medaljama morali da se zadovolje Matija Milosavljević (nada 2004 -50 kg) i Uroš Popovac (pionir 2005, – 45 kg).

Narednog vikenda se u Beogradu održava Balkanski šampionat za decu, a mesto u reprezentaciji Srbije su izborili Marina Oro i Matija Milosavljević.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh