I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Najnovije vesti

Zrenjanincima 7 medalja na prvenstvu Vojvodine u badmintonu

U Sportsko – poslovnom centru Novi Sad (SPENS), u organizaciji Badminton saveza Vojvodine, u subotu i nedelju 20. i 21. septembra održano je treće prvenstvo Vojvodine za juniore i peto PV za seniore.

Juniori sa medaljama

Juniori sa medaljama

 

PerSu marketi

Za titulu pokrajinskih prvaka borilo se preko 40 juniora u pojedinačnim konkurencijama i 20  – tak seniora iz petklubova BK Dinamo (Pančevo), BK Pančevo, BK Fanatik (Vršac), BK Banat (Zrenjanin) i BK Novi Sad. Zrenjaninci su bili zaista sjajni i sa osvojenih 7 medalja, u nekoliko starosnih kategorija, prevazišli su ciljeve postavljene za ovo takmičenje i na sjajan način otvorili takmičarsku sezonu 2014/15.

Prvog dana takmičenja zrenjaninski juniori su svojili  čak 5 medalja što je i najveći uspeh na ovom takmičenju u dosadašnjoj klupskoj istoriji.

Dijana i Danica na postolju

Danica i Dijana na postolju: Srebro i bronza za BK Banat

Uspešni su bili: Dijana Bolorin sa dve medalje, bronzom u kategoriji U13 i bronzom u U15, Bogdan Drašković sa bronzom u U13, Nemanja Ubavić sa bronzom u kategoriji U13 i tog dana najbolja zrenjaninska takmičarka Danica Stanisavljev sa srebrom u kategoriji U13.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

Osokoljeni uspesima juniora, dan kasnije nastupila su i tri zrenjaninska seniora i osvojili su dva odličja – bronzu u muškom dublu Aleksandar Gojkov i Darko Carić, a po prvi put u istoriji ovog  sporta bronzom se okitio i jedan singl igrač, Darko Carić u muškom singlu.

Zrenjaninski seniori na postolju: Gojkov i Carić (desno) sa bronzanim medaljama

Zrenjaninski seniori na postolju: Gojkov i Carić (desno)

 

Ovim uspehom zrenjaninski „badmintonci“ su dali nadu da će ovaj dinamičan sport dobiti još više pokonika u našem gradu, a prvu priliku da Zrenjaninci vide takmičarski badminton uživo biće 1. novembra na srpskom međuškolskom turniru, koji će biti održan u sali OŠ “Žarko Zrenjanin”.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh