I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Zrenjaninci – stub bejzbol reprezentacije

Po deseti put u Novom Sadu, u organizaciji Bejzbol kluba “Novi Sad“ i Bejzbol saveza Srbije, 20. i 21. februara, u sali OŠ “Prva vojvođanska brigada, održan je međunarodni bejzbol turnir “Novi Sad Indoor Baseball 2016“ za kategoriju U15.

Bejzbol

Učestvovalo je ukupno 8 ekipa, 2 iz Srbije (kadetska reprezentacija Srbije, pionirska reprezentacija Srbije) i 6 ekipa iz inostranstva (“Zajčki“ Ljubljana, “Ježica“ Ljubljana, “Vindija“ Varaždin, “Zagreb“ Zagreb, “Džajants“ Erd Mađarska, “Atletik“ Sofija, Bugarska).

Bejzbol 2

Fordomanija

Za kadetsku reprezentaciju Srbije igrala su dva igrača Bejzbol i softbol kluba “Bečkerek“ iz Zrenjanina: Ivan Milin i Andrej Subu, i ta ekipa je na kraju osvojila 2. mesto na turniru. Do finala je pokazala najkvalitetniju igru sa 4 sigurne pobede (Zajčki, Zagreb, Atletik, Vindija), ali je u finalu rezultatom 14 – 13, od njih ipak za korak bila bolja ekipa “Ježice“ iz Ljubljane.

Za pionirsku reprezentaciju Srbije su igrala trojica pionira “Bečkereka“: Nikola Dragojlov, Marko Đurić i Uroš Bursać, a ova ekipa, kao najmlađa na turniru jer su je činili dečaci 2003 – 2004. godište, na kraju je bila 5. u konačnom plasmanu, uz 4 pobede (Ježica, Džajants, Atletik, Zajčki) i samo 1 poraz (Vindija). Igrači “Bečkereka“ su dali veliki doprinos igri svojih timova.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Plasman:

1. Ježica (Slovenija)

2. Novi Sad (Srbija)

3. Zagreb (Hrvatska)

4. Vindija (Hrvatska)

5. Little League Srbija

6. Zajčki (Slovenija)

7. Athletic (Bugarska)

8. Giants (Mađarska)

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh