I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Zrenjaninci – stub bejzbol reprezentacije

Po deseti put u Novom Sadu, u organizaciji Bejzbol kluba “Novi Sad“ i Bejzbol saveza Srbije, 20. i 21. februara, u sali OŠ “Prva vojvođanska brigada, održan je međunarodni bejzbol turnir “Novi Sad Indoor Baseball 2016“ za kategoriju U15.

Bejzbol

Učestvovalo je ukupno 8 ekipa, 2 iz Srbije (kadetska reprezentacija Srbije, pionirska reprezentacija Srbije) i 6 ekipa iz inostranstva (“Zajčki“ Ljubljana, “Ježica“ Ljubljana, “Vindija“ Varaždin, “Zagreb“ Zagreb, “Džajants“ Erd Mađarska, “Atletik“ Sofija, Bugarska).

Bejzbol 2

PerSu marketi

Za kadetsku reprezentaciju Srbije igrala su dva igrača Bejzbol i softbol kluba “Bečkerek“ iz Zrenjanina: Ivan Milin i Andrej Subu, i ta ekipa je na kraju osvojila 2. mesto na turniru. Do finala je pokazala najkvalitetniju igru sa 4 sigurne pobede (Zajčki, Zagreb, Atletik, Vindija), ali je u finalu rezultatom 14 – 13, od njih ipak za korak bila bolja ekipa “Ježice“ iz Ljubljane.

Za pionirsku reprezentaciju Srbije su igrala trojica pionira “Bečkereka“: Nikola Dragojlov, Marko Đurić i Uroš Bursać, a ova ekipa, kao najmlađa na turniru jer su je činili dečaci 2003 – 2004. godište, na kraju je bila 5. u konačnom plasmanu, uz 4 pobede (Ježica, Džajants, Atletik, Zajčki) i samo 1 poraz (Vindija). Igrači “Bečkereka“ su dali veliki doprinos igri svojih timova.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Plasman:

1. Ježica (Slovenija)

2. Novi Sad (Srbija)

3. Zagreb (Hrvatska)

4. Vindija (Hrvatska)

5. Little League Srbija

6. Zajčki (Slovenija)

7. Athletic (Bugarska)

8. Giants (Mađarska)

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh