I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Zrenjaninci preplivali Moravu – Hendi sport osvojio 4 šampionske titule

Nacionalne igre Specijalne olimpijade Srbije, 12. po redu, održane su od 13. do 16. septembra u Čačku.

Hendi sport je učestvovao u 4 sportske discipline sa ukupno 16 takmičara.

Ekipu u stonom tenisu su činili Olga Ramadani i Vlada Erdeljan. Takmičili su se u I diviziji, gde se Vlada okitio zlatom, a Olga bronzom.

I Taxi Zrenjanin

Plivački tim Hendi sporta su činili Dragana Stankov i Miša Lakatuš. U finalnim trkama Dragana Stankov je na 25 m kraul zauzela drugo mesto, dok je Miša Lakatuš na 25 m kraul bio drugi, a na 25 prsno prvi.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Košarkaška UNIFIED ekipa je nastupila u sastavu Peđa Nikolić, Kristofer Švarc, Borko Spalević, Kristijan Dominik i njihovi partneri Petar Popo, Atila Opelc, Ljubinko Dostanić i Miloš Balać.

Atletsku ekipu su činili Vesna Kovačev (100 m, III divizija, 3. mesto i bacanje kugle, I divizija, III mesto), Jovana Rakić (100 m, I divizija, 2. mesto i 400 m, I divizija, 1. mesto), Filip Bartole (100 m, II divizija, 3. mesto i 400 m, II divizija, 2. mesto) i Ivan Živkov (100 m, I divizija, 2. mesto i 400 m, I divizija, 1. mesto).

– Prezadovoljan sam rezultatima naših takmičara, kao i njihovim ponašanjem na četvorodnevnom nadmetanju. Svi su dali maksimum. Nezahvalno je bilo koga isticati, ali moram da izdvojim atletsku ekipu, kojoj je ovo bila jedna od kontrola za Olimpijske igre Specijalne olimpijade, koje će biti održane marta 2019. godine u Abu Dabiju – rekao je trener Hendi sporta, Borislav Nuhanović.

Pored Nuhanovića, treneri Hendi sporta na ovom takmičenju su bili Aleksa Vujadinović (košarka), Nikola Milenković (stoni tenis) i Lara Nuhanović (plivanje).

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh