I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Zrenjaninci osvojili četiri medalje na Balkanskom šampionatu u tekvondou

Prvenstvo Balkana u tekvondou okupilo je 553 učesnika iz Srbije, Bugarske, BiH, Rumunije, Albanije, Makedonije, Slovenije, Crne Gore i Turske. Takmičenje je održano 5. i 6. decembra u Kristalnoj dvorani.

Tekvondo Zrenjanin

U ukupnom plasmanu Srbija je bila najuspešnija reprezentacija. Članovi tekvondo kluba Zrenjanin, koji je bio domaćin Balkanijade, osvojili su četiri medalje. Kadetkinja Jelena Prole je osvojila srebro, a bronzane medalje su osvojile pionirke Aleksandra Marjanski, Dragana Milankov i Zorana Nikolić .

Jelena Prole

Jelena Prole

I Taxi Zrenjanin

Tekvondo 1

-Uvek može bolje, ali treba uzeti u obzir i da su svi takmičari došli sa jednom namerom – da osvoje zlatnu medalju! Ova sezona je bila veoma naporna za naše takmičare, sa osvojenih preko 200 medalja na međunarodniima takmičenja, kao i 11 pehara. Na Evropskom prvenstvu do 21 godine Miloš Šućur se plasirao na 9. mesto, Jelena Prole je osvojila 5. mesto na Evropskom prvenstvu za kadete, tako da za narednu godinu imamo veliki zadatak da nastavimo sa uspesima, ali i da popravimo ovogodišnje rezultate! – istakao je trener Tekvondo kluba Zrenjanin, Slaviša Perić.

Slaviša Perić i Miloš Šućur

Slaviša Perić i Miloš Šućur

Trener Zrenjanina, Dijana Perić, uspešno je debitovala na mestu selektora pionirske reprezentacije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Razbili smo sve svoje protivnike, što nam govori da se ne moramo brinuti za naš srpski tekvondo – rekla je Dijana Perić.

Što se tiče organizacije TKD Zrenjanin je dobio najviše ocene za organizaciju i bezbednost od strane delegata Evropske tekvondo unije i Balkanske tekvondo unije.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh