I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Sport

Zrenjaninci doneli medalje iz Varaždina

“U Varaždinu u Hrvatskoj je održan 19. Međunarodni bejzbol turnir “VINDI ISO-SPORT 2016“ u dve kategorije (kadeti – rođeni 2000. i mlađi, pioniri – rođeni 2003. i mlađi).bejzbol-varazdin Na turniru je učestvovalo ukupno 10 ekipa sa ukupno preko 100 igrača iz Hrvatske, Mađarske i Srbije. Bejzbol reprezentacija Srbije je nastupila sa kadetskom i pionirskom ekipom, na ovom turniru koji važi za najkvalitetniji na prostoru bivše Jugoslavije.

Kadetska ekipa, za koju su odlično igrali Marko Marjanović i Andrej Subu, igrači BK “Bečkerek“ iz Zrenjanina, je odigrala 4 utakmice. Pobedila je dva puta ekipu “Reds“ iz Budimpešte i domaću “Vindije“, ali zbog poen-količnika ipak nije izborila finale, pa se zadovoljila trećim mestom.

bejzbol

Pionirska ekipa, sačinjena od igrača iz 3 bejzbol kluba (Novi Sad, Beograd, Bečkerek-Zrenjanin) je na ovaj turnir došla da brani titule osvojene 2014. i 2015.godine. Pobedama nad drugom ekipom domaće “Vindije“ iz Varaždina i ekipom “Erd“ iz Mađarske je izboreno polufinale. , ali je u njemu ekipa “Zagreba“ bila kvalitetnija, i naši pioniri su se morali zadovoljiti pristojnim trećim mestom. Za pionirsku ekipa, su igrala dva igrača BK “Bečkerek“ iz Zrenjanina Nikola Dragojlov i Uroš Bursać..

Fordomanija

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh