I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Sport

Zrenjaninci dominirali na seniorskom šampionatu Srbije

Pojedinačno prvenstvo Srbije za seniore i seniorke održano je u novosadskom Spensu.

Stoni tenis PS

Titula je otišla u ruke Vladimira Radonjića, člana zrenjaninskog Banata. On je u finalu uspeo da savlada svog saigrača, Valentina Nađ Nemedija.

Stoni tenis PS Radonjic

I Taxi Zrenjanin

Poraz od šampiona u polufinalu doživeo je jedini učesnik PS koji igra u inostranstvu Dragan Subotić, pa je morao da se zadovolji bronzanim odličijem, dok je bronzu osvojio i Ilija Majstorović, kojeg je u borbi za finale nadigrao Nađ Nemedi.

Stni tenis PS parovi

Među muškim parovima, najsjajnijim odličijem okitili su se Vladimir Radonjić i Dragan Subotić, koji su u finalnom meču nadigrali Roberta Fišera (Panonija) i Borisa Mihailovića (Crvena Zvezda). Još jednu medalju osvojili su Valentin Nađ Nemedi i Ilija Majstorović, ali ovog puta bronzanu, u dubl konkurenciji, dok su se istim odličijem okitili Nikola Strugarević i Marko Popović, članovi zrenjaninskog Stenesa.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Stoni tenis PS miks

U kategoriji mešovitih parova šampionsku titulu odneli su članovi šampionskih superligaških timova, Valentin Nađ Nemedi (Banat) i Ana Žofia Fenjveši (Novi Sad). Snagu za još jedno zlato nije imao Vladimir Radonjić, koji je u miksu sa Anetom Maksuti morao da se zadovolji srebrom. Ivor Katić (Bus Computers) i Aleksandra Savić, kao i Dragan Subotić i Anđelija Ratić uspeli su da se domognu bronzanog odličija u mešovitim parovima.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh