I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Zrenjaninci dominirali na Adi Huji – Moto Bike Moped Endurance Cup

Prva trka Moto Bike Moped Endurance Kupa, koja je održana u Beogradu, na stazi Ada Huja, ostaće zapamćena po izuzetno lošim vremenskim uslovima.

Foto: Live Production

KIŠA  – OD KVALIFIKACIJA DO KRAJA TRKE

Kiša je počela tokom kvalifikacija klase Serija i neprestano je padala sve do kraja trke. Nakon održanih slobodnih i kvalifikacionih treninga, usledila je prva trka u kojoj su svoje snage odmerili takmičari klasa Open i Open Varijator.

GARAGE TEAM NAJBRŽI U OBE KLASE

Najbrži u obe klase bili su predstavnici ekipe Garage Team iz Zrenjanina.

PerSu marketi

U klasi Open drugo mesto zauzela je ekipa iz Slovenije AMP Racing. O tome koliko su prve dve ekipe bile ujednačene najbolje govori najbrži krug trke – Garage Team vozio je 56.700, dok je AMP bio svega 0,097 sekundi sporiji. Treće mesto klase zauzela je ekipa Nina Racing Team iz Zemuna, koja je nadmašila konkurentsku ekipu Taurunum Racing Teama i Moped Laboratoriju iz Pančeva, prošlogodišnju vicešampionsku ekipu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Foto: Live Production

U klasi Open Varijator, pobedu je uzela druga postava Garage Team – a iz Zrenjanina, ispred ekipe Stuned iz Kraljeva i Speed Racersa iz Zrenjanina. Četvrtu poziciju zauzela je ekipa Beko Racing Teama iz Beograda, dok je petu poziciju osvojila ekipa Cotton Superbike. Ovu klasu obeležili su problemi kod gotovo svih takmičara, prouzrokovanih kišom.

Foto: Live Production

POBEDA POSLE 4 SATA VOŽNJE PO KIŠI

Trka klase Serija otpočela je prema planu u 00:00. Za trku se kvalifikovalo 15 ekipa, a pobedu nakon četiri puna sata provedenih na kiši osvojila je ekipa Garage Team iz Zrenjanina koja je celu trku provezla bez ikakvih većih problema. Ekipa Moto – Bike Nanotech Racing Team držala je drugo mesto bez problema, sve do 30 minuta pre kraja, kada im je voda napravila problem sa elektronikom na motoru, što ih je koštalo pozicije u trci.

Drugu poziciju osvojila je ekipa iz Slovenije AMP Racing, dok su se nakon zamene elektronike treće pozicije dokopali predstavnici ekipe Moto  -Bike Nanotech Racing Team.

Live Production

Unutar klase Serija, boduje se i klasa Gus u kojoj je pobedu zauzela ekipa MRT, ispred Nina Racing Teama i ekipe Dobanovci Racing Team 1.

Kao i svih godina do sad, unutar klase Serija boduju se Juniori, gde po pravilu prosek godina tri takmičara mora biti manji od 21 godine. Najbrži među najmlađima bila su braća Cucić iz ekipe MRT, ispred ekipe Dobanovci Racing Team 1 iz Dobanovaca i ekipe Jahači Magle koja je osvojila treću poziciju.

Live Production

Druga trka vozi se već za dve nedelje, 18. maja u Banja Luci, na stazi Zalužani.

Kremanska voda
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh