I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Zrenjanin jedan od domaćina SP za rukometašice: Počela prodaja karata

Karte za 21. Svetsko prvenstvo u rukometu za žene, koje se u decembru održava u Srbiji, danas puštene su u prodaju. Rukometni savez Srbije je za najvernije fanove obezbedio popust od 40 odsto na kupovinu paketa ulaznica za prelimirnarnu fazu takmičenja, čiji je jedan od gradova domaćina i Zrenjanin.

sp2013_prodajakarata

Svi zainteresovani koji do 5. oktobra kupe pakete ulaznica omogućen je popust od 40 odsto, dok će se u nedelju, 6. oktobra u prodaju pustiti i pojedinačne dnevne karte bez popusta, koje će koštati 600 dinara. RSS, zajedno sa IHF-om sklopio je dogovor oko cena ulaznica koje su prilagođene našem standardu, pa će tako najjeftiniji paket ulaznica za preliminarnu rundu iznositi 1500 dinara, a omogućiće gledaocu da odgleda svih 15 utakmica grupne faze takmičenja.

Rukometna reprezentacija Srbije preliminarnu fazu takmičenja igra u Nišu, zajedno sa reprezentacijama Danske, Brazila, Kine, Japana i Alžira.

PerSu marketi

Rukometašice iz 24 zemlje boriće se za titulu najbolje reprezentacije sveta. Utakmice grupne faze takmičenja igraju se u četiri grada, Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu i Nišu, nakon čega najbolje plasirane reprezentacije dolaze u Beograd, kako bi se borile za titulu najbolje. Svetsko prvenstvo za rukometašice održava se od 6. do 22. decembra 2013. godine.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ulaznice za najveći rukometni događaj koji se krajem godine održava u Srbijia mogu se kupiti putem sajtova www.eventim.rs, www.serbia2013.com, kao i na svim prodajnim mestima Eventim-a širom Srbije i inostranstva, kao i putem call centra 0900 11 00 11.

Utakmice na Svetskom prvenstvu igraće se po grupama u sledećim gradovima:

Grupa A – Beograd : Crna Gora, Holandija, Francuska, Južna Koreja, Kongo I Dominikanska Republika.

Grupa B – Niš : Danska, Brazil, Srbija, Kina, Japan, Alžir

Grupa C – Zrenjanin : Norveška, Poljska, Angola, Španija, Argentina, Paragvaj

Grupa D – Novi Sad : Mađarska, Nemačka, Rumunija, Češka Republika, Tunis, Australija

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh