I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Zrenjanin je spreman za finalni turnir Kupa Srbije u vaterpolu

Zrenjanin je spreman za finalni turnir Kupa Srbije u vaterpolu. To su na konferenciji za medije u Kući vaterpola potvrdili gradonačelnik Čedomir Janjić i predsednik kluba Proleter Dragoljub Bjeloglav.

Njihovi domaćini su bili predsednik VSS Viktor Jelenić i generalni sekretar Nemanja Marijan.

– Čast nam je da je Zrenjanin organizator velikog događaja u trofejnom sportu. Imamo sjajna iskustva iz dva susreta reprezentacije u našem gradu i siguran sam da će i sada biti tako. Očekujem da će posle ove priredbe i naš Proleter još brže krenuti napred – rekao je Čedomir Janjić.

I Taxi Zrenjanin

Novi predsednik Proletera Dragoljub Bjeloglav je istakao sledeće:

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Krenuli smo od početka sa željom da u dogledno vreme postanemo „A“ ligaši. Za naše članove će prisustvo ovom turniru mnogo da znači. Igra se dugo vaterpolo u Zrenjaninu, poslednjih godina nismo bili baš kvalitetni, ali će biti drugačije.

Predsednik saveza Viktor Jelenić se zahvalio predstavnicima Zrenjanina.

– Pomoć je velika, na najbolji način se vidi naša saradnja sa lokalnom samopravom. Tako će biti i u drugim mestima. Ovo je i pomoć klubovima što smo obećali. A što se finala tiče neka pobedi bolji.

ULAZNICE 200 DINARA

U subotu u 19.45 na Gradskom bazenu u Zrenjaninu igraju Nais i Radnički, a u 21.30 Partizan i Šabac. Dan kasnije je finale u 20 časova. Cene ulaznica su popularne i iznose 200 dinara. Ulaznice se prodaju na biletarnici Kulturnog centra i Gradskog bazena

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh