I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Zrenjanin doneo sreću studentkinjama, istom se nadaju i juniorke

Juniorska reprezentacija Srbije završava finalne pripreme u Zrenjaninu, pred odlazak na Evropsko prvenstvo (Španija, 24. jul).

Rukomet juniorke

– Ovo nam je treća, završna faza priprema. Ostalo nam je da radimo na taktici, što u odbrani, što u napadu. Zadovoljan sam kako se sve odvija. Posle utakmice sa Makedonijom imali smo problema sa povredama, ali su se već danas skoro  sve devojke vratile u trenažni proces. U Zrenjaninu smo zadovoljni, smeštajem i hotelom. U Kristalnoj dvorani nam izlaze u susret, što se tiče termina. Nadamo se da ćemo biti uspešni kao i univerzitetska selekcija Srbije, koja je ovde završila pripreme i osvojila bronzanu medalju u na Univerzijadi u Južnoj Koreji  – kaže selektor juniorki, Vladimir Šimičić.

Na Evropskom prvenstvu Srbija će imati veoma jake protivnike u grupi, u kojoj se nalaze Danska, Crna Gora i Hrvatska.

Fordomanija

– Ulogu favorita prepuštamo njima. Idemo tamo da napravimo iznenađenje i pokažemo da imamo kvalitet. Mi smo prošle godine igrali i sa Hrvatskom i sa Crnom Gorom. Uspeli smo dva puta da pobedimo Hrvatsku sa po golom razlike, a sa Crnom Gorom smo zabeležili pobedu i poraz. Da li će odlučiti sreća, fizička ili psihička pripremljenost – videćemo, ali mi smo veliki optimisti – zaključio je Šimičić.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh