I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Košarkaški klub Bagljaš: Kurbalija trener, Aca Džabar u reketu

Novoformirani Košarkaški klub Bagljaš danas je održao konferenciju za medije na kojoj je prezentovao ciljeve za ovu sezonu u Letnjoj ligi.

bag

– Klub smo formirali 22. februara ove godine sa idejom da igramo košarku, da se bavimo sportom, da izvučemo decu sa ulice. Pošto smo igrači i ja igrali košarku na Bagljašu, došli smo na ideju da osnujemo klub,  kako bih mogli da se takmičimo. Ekipa je dobra, a cilj je da uđemo u Drugu ligu. Želeo bi da se zahvalim Goran Milanovu i Oliveru Mitroviću iz „MZ Veljko Vlahović“, takođe se zahvaljujem i  MZ „Sonja Marinković“, kao i Zoranu Popoviću, koji nam je obezbedio dresove – Adam Markuš, predsednik kluba.

 Trener KK Bagljaš je Vladimir Kurbalija:

PerSu marketi

– Na poziv gospodina Markuša došao sam u klub. Prevashodno sam to prihvatio jer je  dobra i zdrava priča. Momci koji igraju nisu samo sa Bagljaša nego iz celog grada. Mnogo nam se dece javlja, ja se nadam da ćemo oformiti i mlađe kategorije uskoro. Treniramo u OŠ “ Petar Petrović Njegoš“ i posebnu zahvalnost dugujemo direktoru Brnjošu. Što se ekipe tiče doveo sam par odličnih igrača na čelu sa Stevanovim – Acom Džabarom, Petrovim, Jovanićem i Miloševićem. Tu su i igrači koji su igrali u mlađim kategorijama Proletera, Zrenjaninca, koji su iz određenih razloga nisu prošli dalje, a poseduju određen kvalitet. Verujem da ću u njima probuditi želju da se dokažu da pokažu da ti koji su ih se lako odrekli pogrešili u proceni. U prvom kolu smo igrali u Despotovcu i slavili smo sa da 21 poenom razlike. Veoma sam zadovoljan našom premijerom – rekao je Kurbalija.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U subotu od  19 časova na otvorenom terenu na Bagljašu, ekipa Bagljaša će dočekati Klečane. 

 – Imam veliku čast da vodim ovu ekipu. Hemija ekipe je neverovatna. Velika mi je čast da budem pored Aleksandra Stevanova, koji igra košarku 40 godina, pored Petrova, Miloševića i ostalih – rekao je kapiten Bagljaša, Bogdan Mrkojević

 U toku narednih dana biđe organizovano deljenje članskih karata za stanovnike naselja Bagljaš, zatim podela pozivnica za svaku utakmicu i to će biti samo deo od akcija koje će članovi kluba organizovati pred svaku utakmicu, ali i na samoj utakmici gde se planira mali šou za publiku.

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh