I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Zoran Bambi Tošić: U Kini se sve polako vraća u normalu (VIDEO)

Zoran Bambi Tošić, odnedavno član kineske ekipe Taiđu Juanda, rekao je danas da se situacija u toj zemlji sa korona virusom polako smiruje i da će uskoro početi da igraju utakmice.

– Trebalo bi da počne liga sredinom aprila, kad se sve smiri. Takve su informacije, mada još nisu zvanične. Videćemo kako će se odvijati situacija, ali treniramo normalno, pripreme su u toku, ove sedmice bi trebalo da počnemo sa odigravanjem prijateljskih utakmica. Sve se polako vraća u normalnu, izjavio je Tošić za televiziju Arena sport.

I Taxi Zrenjanin

Kako je naveo, situacija se smiruje jer je od ljudi s kojima komunicira dobio informaciju da je proteklih dana zabeleženo 10 do 20 novih slučajeva, što za Kinu nije toliko strašno.

– I dalje se nalazim na trening centru, tragam za stanom, pripreme su u toku, treninzi su zahtevni, nema mnogo vremena za kretanje zbog čega sam uglavnom u hotelu i sportskom kompleksu. Prvih nekoliko dana po dolasku u Kinu proveo sam u karantinu, testiran sam svakodnevno. I dan – danas nam proveravaju telesnu temperaturu. Predostrožnosti radi, bolje da budemo sigurni. Sve je mirno – poručio je Tošić i dodao da svakodnevno komunicira sa porodicom u Srbiji i da njegovi prate instrukcije nadležnih.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh