I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Zoran Bajin vodi KK Zrenjaninac

Iskusni košarkaški trener Zoran Bajin, nekadašnji dugogodišnji igrač i trener KK Proleter, u nastavku karijere će se posvetiti radu sa mlađim kategorijama u KK Zrenjaninac.

Zoran Bajin, trener KK Proleter

Košarkaški klub Zrenjaninac je poznat po kvalitetnom radu sa mlađim kategorijama, odnosno dečacima i devojčicama od 8 – 11 godina (mini basket) i trenutno generacijama 2006,07 i 08. Zoran Bajin je preuzeo ovaj klub, jer je nedavno prestao da radi kao šef stručnog štaba seniorske ekipe KK Proleter, a osnivač i trener Zrenjaninca, Robert Boljoš, nastavio je trenersku karijeru u Mađarskoj (Pečuj, Ratgeber Akademija).

KK Zrenjaninac

PerSu marketi

– Rad sa decom je nešto najlepše u mom poslu. Deca imaju ogromnu želju da napreduju, vredno treniraju i upijaju sve tajne košarke. Ovo nije prvi put da radim sa mlađim kategorijama. U toku moje seniorske igračke karijere, povremeno sam uporedo radio kao trener u školi košarke sa pionirima, kadetima i juniorima. Takođe, ukupno pet godina sam trenirao mlade reprezentativne selekcije na tradicionalnim okupljanjima u Požarevcu. Tu sam radio sa Davidovcem, Dangubićem, Micićem, Miljenovićem… – kaže Zoran Bajin.

Zoran Bajin je za seniorski tim Proletera igrao dugi niz godina, a trener prvog tima je bio 10 godina. Kaže da mu sada prija rad sa decom i da KK Zrenjaninac ima dobre uslove za rad u sali OŠ „Jovan Cvijić“.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
Diksi Picerija
  • Divider

  • Divider
Na vrh