I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • 3D gradjevinska kuca
  • agencija dane
Sport

ŽOK Klek brusi formu za Super ligu, stigao novi par sestara

ZrBizNet

Odbojkašice Kleka se vredno pripremaju za predstojeću sezonu u Super ligi, a stigla su i nova pojačanja.

Milorad Kijac, Milica Đurić,talentovana pionirka Andrea Đenić iz Kikinde, Tamara Dejanović, Marija i Tamara Miljević i trener Nikola Doroškov

– U uvodnom delu smo pre podne radili na fizičkoj pripremi, a popodne koristili teren za bič – volej u Kleku. Pesak je jako dobar za pripremni deo, a u to sam imao prilike da se uverim, jer sam sa Vojvodinom, u vreme kada je bila dominantna, pripreme upravo počinjao na terenu za bič – volej. Posle toga slede jači treninzi, a ušli smo u salu pre dva dana. Prijateljske utakmice su na redu tek u septembru – kaže šef stručnog štaba, Milorad Kijac.

AMERIKA, STUDIJE I TRUDNOĆA

Iz ŽOK Klek su otišle: Danica Krstonošić i Katarina Radišić u Ameriku, dizač Brankica Slavnić je u drugom stanju i čeka prinovu. Bivši kapiten, Tijana Ćurić, morala je da prekine karijeru zbog studija.

Fordomanija

Detalj sa treninga u sali u Kleku

SESTRE PO TRADICIJI

Posle sestara Dapčević i sestara Zubac, ove sezone ŽOK Klek u prvoj ekipi ponovo ima jedan par sestara. To su pojačanja iz Novog Sada – Tamara Miljević na poziciji primača i Marija Miljević na poziciji tehničara.

Došle su i libero Tamara Dejanović (Jedinstvo, Užice) i Milica Đurić iz Vršca.

Pojačanja: Tamara i Marija Miljević

– To uglavnom nisu afirmisane igračice i trebaće nam vremena da uigramo tim. Imaćemo sigurno 12 – 15 kontrolnih utakmica. U planu je da odemo malo i do Trebinja. Mi jako držimo do dobre atmosfere u ekipi, a odlazak na pripreme je svakako prilika da se devojke više druže – zaključio je Milorad Kijac.

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh