I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Zlato za Milicu Milekić na juniorskom prvenstvu Vojvodine

Proteklog vikenda takmičari OJK Proleter MD učestvovali su na tri takmičarska fronta.

PRVENSTVO VOJVODINE ZA JUNIORE

Juniori su nastupali na prvenstvu Vojvodine u Kanjiži, koje je bilo i kvalifikaciono za prvenstvo Srbije koje se održava 12.maja u Beogradu. Najbolji rezultat je ostvarila Milica Milekić, koja je osvojila šampionsku titulu u kategoriji do 63 kg i sa prve pozicije se plasirala na državno.

Drugi plasman na državno ostvario je Mihajlo Vujović, koji je u kategoriji do 100 kg bio peti.

Fordomanija

U nedelju je održan međunarodni turnir u Kanjiži za mlađe uzraste. Na turniru je učestvovalo 210 takmičara iz Srbije, Mađarske, Rumunije, Slovenije. Takmičari OJK Proleter MD iz sekcija Partizan i Melenci ostvarili su sledeće rezultate:

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Zlato

Dante Kondić
Rajković Nemanja
Ristić Nemanja

Bronza

Vuk  Momirov
VukcBengin
Aleksandar Rakić

EVROPSKI KUP U KLUŽU

– Naš najbolji kadet Dušan Ludoški je učestvovao na Evropskom kupu u Klužu. Kup je jedan od najmasovnijih u sezoni i svakako jedan od kvalitetnijih. Na žalost, Ludoški je posle uvodnog kola u kojem je bio slobodan, u drugom žrebom naišao na odličnog rumunskog takmičara Vlada Topala i izgubio posle akcije u parteru. Sjajno iskustvo za Dušana i u budućnosti mu predstoji još Evro kupova i verujemo u dobre rezultate trenutno našeg najboljeg kadeta – rekao je trener OJK Proleter, Tomislav Kohajm.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh