I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Zlato, srebro i bronza za kajakaše Begeja na prvenstvu Vojvodine

U Bačkoj Palanci je održano otvoreno prvenatvo Vojvodine u mini kajaku, gde su takmičari Kajak kluba Begej osvojili tri medalje – po jednu zlatnu, srebrnu i bronzanu medalju.

Zlatnu medalju i dominaciju ove godine u kategoriji 2005. godišta u mk – 1 potvrdio je David Kovačević i dokazao da je nepobediv. Srebrnu medalju osvojila je u mk – 4 2004 -2005 godište, u posadu su činile Beatrix Orban, Ana Horvat, Bojana Kojčić i Ana Đumić. Bronzanu medalju osvojila je u kategoriji mk – 1 2004. godište Beatrix Orban.

Fordomanija

Nedostajalo je malo sreće

Moglo je biti i više medalja, ali naši takmičari Begeja nisu imali sreće, pa su u cilj ušli kao četvoroplasirani, Nikoleta Kočiš u kategoriji mk – 1 2007. godište i David Kovačević i Matija Bajkučin u kategoriji mk – 2 2005. godište, a petoplasiran je bio Vilmoš Kopi u kategoriji mk – 1 2004. godište i osmoplasirani u mk – 2 sa Nikola Tatalović.

Na prvenstvu Vojvodine učestvovali su još Bojana Kojčić i Ana Đumić u kategoriji mk – 2 2005. godište osvojivši peto mesto. Matija Bajkučin osvojio je 10. mesto u kategoriji mk – 1 2005. godište. Nikola Tatalović osvojio je 11. mesto u mk – 1 2004. godište. Anastasija Hegediš je osvojila 10. mesto u mk – 1 2006.godište.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh