I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Zlato i bronza na prvenstvu Srbije u planinskom biciklizmu

Na prvenstvu Srbije u planinskom biciklizmu, koje je održano koje je održano u Beogradu, na stazi na Košutnjaku, zrenjaninski biciklisti osvojili su dva odličja.

Aleksandar Stanić, Vladimir Stanar i Viktorija Petrović

Aleksandar Stanić, Vladimir Stanar i Viktorija Petrović

Na zahtevnoj kružnoj stazi dužine 4.5 km po tropskoj vrućini, takmičili su se takmičari iz preko 30 klubova iz cele Srbije. U kategoriji juniora Aleksandar Stanić je osvojio treće mesto i bronzanu medalju.

– Time je ispunio plan, koji smo zacrtali na početku godine, a to je da se nađe na pobedničkom postolju na državnom prvenstvu i tako potvrdi kroz rezultat svoju trogodišnju posvećenost treningu – rekao je trener BK Cyclemania, Vladimir Stanar.

PerSu marketi

Biciklistkinja Viktorija Petrović, posle trećeg mesta na prvenstvu Srbije u drumskom biciklizmu u vožnji na hronometar, uspela je da osvoji zlatno odličje i u kategoriji kadetkinja u planinskom biciklizmu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– To je motiv više da nastavimo sa programiranjem daljeg trenažnog procesa, pošto se radi o izuzetno talentovanoj, ali i mladoj takmičarki, pred kojom pravi izazovi tek predstoje – dodao je Stanar.

Uslediće u narednih mesec dana zasluženi odmor, a potom slede mini pripreme za nastavak takmičenja u kupu Srbije u planinskom biciklizmu.

– Pred nama je i rešavanje teške materijalne situacije, koja prati ove godine većinu klubova i nadamo se da će rad kluba biti pomognut kako od Gradske uprave tako i od prijatelja Ciklomanije, koji su nam i do sad pomagali u skladu sa svojim mogućnostima. Pre svega prioritet su sredstva namenjena za putovanja i učešće na takmičenjima, kao i nabavke opreme koja se svako malo treba obnavljati i servisirati – ističe Stanar.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh