I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Zlato Anje Milovanović na Svetskom Kupu u Umagu

Na 8. Svetskom trening kampu i Svetskom kupu za mlade koji je održan protekle nedelje u hrvatskom Umagu, učešće je uzelo skoro 600 takmčara iz preko sto klubova i oko 20 zemalja.

Trening kamp Umag

Ove godine Umag je ponovo ugostio ovu prestižnu karate manifestaciju i to osmu po redu. Trening kamp trajao je od ponedeljka, 29.06, do četvrtka, 2.07, te je okupio nekoliko stotina učesnika iz više od 30 zemalja sveta.

Treninzi su bili podeljeni na grupu za borbe i grupu za kate. Instruktori kampa, odnosno treneri, koji su održali čitav niz treninga u ovih nekoliko dana bili su: za kate – Hoang Ngan Nguien (Vietnam) – svetska prvakinja u katama i članica WKF takmičarske komisije i Luca Valdesa (Italija) – višestruki evropski i svetski prvak u katama, te za borbe: Predrag Stojadinov (Srbija) – višestruki evropski i svetski prvak u borbama i trener srpske reprezentacije i Davide Benetello (Italija) – višestruki evropski i svetski prvak i predsednik WKF takmičarske komisije.

PerSu marketi

Glavni cilj kampa je upravo trening sa vrhunskim svetskim prvacima u jednoj prijateljskoj atmosferi, te ujedno usavršavanje pojedinaca i upoznavanje sa najnovijim dostignućima u svetu karatea.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Takođe, svrha samog kampa, ali i Svetskog kupa je da dovede najbolje karatiste i takmičare u svetu, koji će ovim događajem dodatno napredovati u takmičarskom smislu.

Anja Milovanović

Anja Milovanović

Nakon uspešno odrađenog trening kampa, koji je trajao od ponedeljka do četvrtka (29.06 – 02.07.), od petka do nedelje (03.07. – 5.07.) održan je Svetski kup (Karate1 Youth World Cup & Kids Competition). Svrha Svetskog kupa je da odmah uz svetska i kontinentalna prvenstva dovede najbolje takmičare u svetu, koji će nastupiti na jednom u nizu od najvećih takmičenja otvorenog tipa.

Takmičarka karate kluba Zrenjanin, Anja Milovanović, na Svetskom kupu je osvojila je zlatno odličje. Ona je redom pobeđivala svoje rivalke iz Italije, Kosova, Hrvatske i u finalu, takmičarku iz Španije. Učešće na takmičenju uzeo je i Đorđe Salapura, ali bez zapaženijeg rezultata.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh