I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Marina zlatna na Zlatnom pojasu Čačka

U nedelju je u Novom Bečeju održan kup Vojvodine za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore.

Na ovom takmičenju je učestvovalo 6 takmičara iz KK Zrenjanin. Najviše uspeha je imao Salapura Đorđe koji je osvojio 2 zlatne medalje u konkurenciji seniora i mlađih seniora u kategoriji -75kg. Zlatna je bila i Milovanović Anja u konkurenciji juniorki -53kg koja je pokazala zavidnu formu za nastavak sezone. Čak 4 takmičara su se po prvi put oprobala u kadetskoj konkurenciji. Medalje i to bronzane su osvojili Prica Vuk i Rakić Marko u kategoriji -63kg, dok su Radosavljević Jelena i Milosavljević Matija izgubili u kvalifikacijama.

I Taxi Zrenjanin

 

PRVI NASTUP U OKVIRU PARAKARATE PROGRAMA

Naš klub je imao još jedan, moglo bi se reći istorijski nastup našeg člana Radovana Grujića koji je u okviru priprema za Evropski šampionat nastupio u okviru Kupa Vojvodine. Radovan Grujić, sportista sa invaliditetom imao je nastup u kolicima u okviru parakarate programa koji se sprovodi u našem klubu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Inače, Karate klub “Zrenjanin” prvi je na ovim prostorima koji u okviru svog trenažnog procesa ima program za osobe sa invaliditetom koji je pokrenut još 2007. godine.

MARINA ZLATNA NA ZLATNOM POJASU​

Tradicionalni veoma kvalitetni međunarodni turnir “Zlatni pojas Čačka” je održan ovog vikenda na kome su učešće uzeli takmičari iz 6 zemalja. KK Zrenjanin je učestvovao sa 5 takmičara u konkurenciji pionira i nada. Najviše je pokazala Marina Oro koja je osvojila zlatnu medalju u konkurenciji ženskih nada 2005 -39kg. Raduje nas dobar nastup Marine jer nju uskoro očekuje Balkanski šampionat za decu koji će se održati u Beogradu. Bronzanu medalju je osvojila Radojčin Jelena u konkurenciji nada 2006 -45kg. Bogdanović Mihajlo, Stojković Bojan i Kerčov Veljko su ovog puta izgubili u kvalifikacijama.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh