I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Zlatni Dušan Sarić

Proteklog vikenda se u Temerinu održan je veliki međunarodni džudo turnir na kojem je učestvovalo ukupno 830 takmičara iz Rumunije, Mađarske, BiH, Hrvatske, Rusije, Srbije.

Dzudo

Prvog dana takmičenja nadmetali su se poletarci, stariji pioniri i juniori, dok su drugog dana na borilište izašli mlađi poletarci, mlađi pioniri i kadeti.

Takmičari Omladinskog džudo kluba Proleter  nastupili su sa ukupno 16 takmičara i osvojili su 7 medalja. Najveći uspeh napravio je Dušan Sarić u kategoriji juniora do 73 kg gde je uz tri efektne pobede osvojio zlatnu medalju i tako pokazao dobru formu pred zvanična juniorska i seniorska prvenstva Vojvodine i Srbije koja predstoje.

PerSu marketi

Dzudo 2

Ostale medalje osvojili su:Anita Sakal prvo mesto do 44 kg za juniorke, Marko Savin drugi do 100 kg za juniore. Kod starijih pionira Milica Milekić  je zauzela 3. mesto u kategoriji + 63kg. U mlađim pionirima Nemanja Kojčić  bio je takođe treći u 55 kg. Kod najmlađih bronzane medalje su osvojili Milan Bulaja i Nemanja Ristić .

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh