I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Sport

Zlatni delfini dolaze u Zrenjanin

Najbolji vaterpolisti Srbije će od 21. do 25. marta učestvovati na „Turneji šampiona“ i gostovaće širom zemlje, imati treninge i igrati javne utakmice, dok će od 28. marta do 1. aprila trenirati i odgrati meč sa selekcijom Australije.

Vaterpolo Srbija

Ekipa Dejana Savića okupiće se 21. marta u Novom Sadu u bazenu SPENS. Dan kasnije će se reprezentativci predstaviti Beograđanima na bazenu „Vlaho Bata Orlić“, a u sredu će posetiti Gračanicu. Uveče je planiran put u Niš, gde će dan kasnije ekipa imati trening i javnu utakmicu. Poslednja stanica je Kragujevac, gde će reprezentacija boraviti 25. marta i dan kasnije se vratiti u Beograd.

Od 28. marta treniraće sa Australijom u Beogradu, a 31. marta odigraće zvaničnu utakmicu u Zrenjaninu, protiv najbolje selekcije Australije.

Fordomanija

Za Turneju šampiona Dejan Savić je pozvao 28 igrača, a izostaće jedini Zrenjaninac u našoj najboljoj selekciji, Slobodan Nikić, zbog obaveza u Turskoj.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Na spisku su: Branislav Mitrović, Gojko Pijetlović, Dimitrije Rističević, Lazar Dobožanov, Duško Pijetlović, Marko Manojlović, Nebojša Toholj, Nemanja Vico, Nemanja Ubović, Milan Aleksić, Nikola Jakšić, Sava Ranđelović, Radomir Drašović, Đorđe Vučinić, Vladan Mitrović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović, Strahinja Rašović, Ognjen Stojanović, Gavril Subotić, Filip Filipović, Viktor Rašović, Živko Gocić, Dragoljub Rogač, Filip Radojević, Nikola Lukić, Dušan Mandić, Draško Gogov.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh