I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Zlatica u A ligi, Partizan Tomaševac u B

Predsednik FSG Zrenjanin Goran Starčević sazvao je treći sastanak sa predstavnicima klubova A i B lige u poslednje tri nedelje.

fk zlatica

Kao i u prethodna dva puta želeo je da čuje stav učesnika u takmičenju po pitanjima novonastalih okolnosti u ligama iznad naših. Poslednja promena je prouzrokovana odustajanjem FK Banat iz iz Zrenjanina u VFL-Istok 12. avgusta i odlukama FSV i FSP da u ligama ostave lančano ŽAK iz Kikinde i Banat iz Čente.

Predloženo je da upražnjeno mesto u A ligi popuni trećeplasirani klub iz B lige Zlatica, a da se Partizanu Tomaševac da novi rok za dobijenje rešenja iz APR i registracije igrača kako bi mogao da startuje u B ligi 4. septembra. Klubovi B lige tražili su još jednom da igraju 14 utakmica u sezoni umesto 21. Predsednik FSG Goran Starčević prihvatio je taj stav i najavio je da će na sednici Izvršnog odbora predložiti takva rešenja.
Sednica Izvršnog odbora održana je 18. avgusta. Odlučeno je da Zlatica bude novi A ligaš, Partizan Tomaševac učesnik B lige i da se B liga igra dvokružno.

PerSu marketi

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh