I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Zimski turnir u malom fudbalu

Treći po redu  „Zimski turniru malom fudbalu“, u organizaciji grada Zrenjanina, održaće se u Kristalnoj dvorani hale sportova, u Zrenjaninu  od 21. decembra. 2014. godine do 15. janura 2015. godine – najavljeno je  na konefernciji za medije održanoj u Multimedijalnoj sali Gradske kuće.
zimski-turnir-mali-fudbal
– Izvlačenje parova je 20. decembra u 17 h u Kristalnoj dvorani. Ove godine imamo novina što se tiče samog takmičenja, a to je da samo dva registrovana futsal igrača mogu  da budu u jednoj ekipi, a klubovi sa područja Zrenjanina ne plaćaju kotizaciju. Predviđene su novčane nagrade, diplome i pehari. Kotizacija po ekipi iznosi 10.000 dinara za veterane i seniore, a 5.000 dinara za juniore. Ekipe se mogu prijaviti u caffeu „Tango“ do 20. decembra – rekao je predsednik organizocionog odbora Predrag Tatić, koji dodaje da već sada ima dosta prijavljenih ekipa i nada se novom rekordu što se tiče broja učesnika.
– Veliko j interesovanje ekipa. Ove godine su uvedene neke novine u cilju unapređenja turnira, kako bi bio zanimljiviji i ravnopravniji što se tiće odnosa snaga – rekao je Ivan Mikalački.
Turnir će se igrati na standardom rukometnom terenu, 5 + 1 igrač, sa futsal loptom.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh