I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Prijavljene 33 ekipe kod seniora, Beograđani pojačali konkurenciju

Zimski turnir u malom fudbalu okupio je u „Medisonu“ rekordne 62 ekipe, od kojih se 33 takmiče u seniorskoj konkurenciji, a 29 u mlađim kategorijama kod pionira, kadeta i juniora.

Kod seniora se konkurencija maksimalno zaoštrila. Pored ekipa iz Zrenjanina, u prethodnih nekoliko godina imali smo priliku da gledamo i ekipu iz Pančeva, a sada su se pored Pančevaca prijavile i tri ekipe iz Beograda i dve iz Novog Sada, kao i po jedan tim iz Žablja i Titela.

I Taxi Zrenjanin

– Osim Pančevaca, ove ekipe sa strane prvi put učestvuju na Zimskom turniru u malom fudbalu. Beogradske ekipe se takmiče u Drugoj futsal ligi, tako da je konkurencija mnogo jača. Prva nagrada je podignuta sa 200 na 300 hiljada dinara i to je bio „mamac“ za dolazak većeg broja ekipa. Zadovoljni smo brojem prijavljenih timova kod seniora. Prošle godine ih je bilo 32, a sada 33 – kaže direktor turnira, Predrag Tatić.

Predrag Tatić

Utakmice se igraju svakog dana u „Medisonu“. Od 16 do 19 časova su na programu mlađe kategorije, a od 19 do 21 h igraju seniori. 

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Eliminacije će početi posle novogodišnjih praznika. Imaćemo pauzu 31. decembra i 1. januara, kao i za pravoslavni Božić. Finalno veče planiramo 14. ili 15 januara – zaključio je Predrag Tatić.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh