I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

ŽFK Banat Bagljaš šampion B lige – ambicije visoke i naredne sezone

ŽFK Banat Bagljaš je šampion B lige FSG Zrenjanin i naredne sezone će se takmičiti u A ligi.

Šampioni B lige (Foto: fb/ŽFK Banat Bagljaš

Posle zvanične odluke FSS da se sve amaterske lige registruju po trenutnom stanju na tabeli u trenutku prekida zbog pandemije korona virusa, ŽFK Banat je osvojio šampionsku titulu u B ligi FSG Zrenjanin, kao jedina neporažena ekipa.

U trenutku prekida prvenstva ŽFK Banat Bagljaš je imao tri boda više od Proletera iz Neuzine i na taj način je osvojio prvu titulu prvaka B lige.

I Taxi Zrenjanin

– Bili smo dominantni tokom prvenstva i siguran sam da bi bili šampioni i da se liga nastavila. Pre svega dugujem veliku zahvalnost našim starijm igračima, koji su savetima i podrškom pomogli mlađim igračima, ali i upravi. Posebno bih izdvojio, Branka Zoranovića. On je držao odlične treninge našim igračima, koji ne mogu zbog posla da dolaze poslepodne na redovan trening. Branko Zoranović je jedna od legendi kluba sa Bagljaša. Maestralna je sezona iza njega i klub mu duguje veliku zahvalnost. Navijači, igrači, uprava takođe su zaslužni za ovaj ogroman uspeh – ističe predsednik ŽFK Banat, Aleksandar Antanasijević.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

ONI SU ŠAMPIONI

Šampionski tim ŽFK Banat Bagljaš su činili: Bojan Đorđević, Darko Đurđev, Tomislav Arsenac, Darko Radičević, Marko Nikolin, Goran Mikić, Bojan Žeravica, Branko Zoranović, Mile Racić, Nemanja Erić, Vujadin Novković, Nikola Stojković, Dejan Perutka, Dragan Cvetić, Emrah Šabani, Dema Demić, Nikola Bilbija, Marko Pjevčević, Ilija Grkinić, Vladimir Drndarević, Bojan Surla, Lazar Anović, Sebastijan Kereke,š Marko Imbronjev, Slaviša Surla, Strahinja Lojpur Nikola Cvetićanin, Milorad Radulovic Ivanić,  Marko Kuzman, Uroš Gašić,  Veljko Popivoda, Vukašin Runjo, Aleksandar Vlaučin.

U sezoni koja će biti zlatnim slovima upisana u istoriju kluba, ŽFK Banat Bagljaš su vodili treneri Milorad Jovanović i Savo Komar.

NAPAD NA PODRUČNU LIGU

– Do početka sledeće sezone nas očekuje dug period, ali mi nećemo sedeti skrštenih ruku. Novi i jači Banat Bagljaš će sledeće sezone biti spreman za napad na Područnu ligu. Krenućemo i u sanaciju infrastrukture, a planirana je i nabavka nove opreme. U planu je da se zadrži ceo igrački kadar, a radimo i intezivno na pojačanjima za nove izazove, ali tome više ćemo pričati na početku priprema. Obećanje prošlog leta da ćemo se ekspresno vratiti u ligu A je ispunjeno. Sada novi pohodi i naravno u nove pobede nakon sjanih rezultata. Svi u klubu sa nestrpljenjem čekamo pripreme i početak nove sezone – zaključio je Aleksandar Antanasijević.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh