I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Fudbalerke Radničkog startuju u Pančevu, Stajićevo formiralo seniorski tim

U prostorijama Fudbalskog saveza Vojvodine održane su Konstitutivne konferencije klubova Druge fudbalske lige Srbije za žene – grupa “Sever” i Razvojne lige mlađih kategorija Srbije za žene – grupa “Sever”.

Konferenciji klubova Druge fudbalske lige Srbije za žene – grupa “Sever” prisustvovalo je sedam klubova koji će se takmičiti u narednoj takmičarskoj sezoni. Istaknuto je veliko zadovoljstvo osnivanjem novih ženskih fudbalskih klubova “Moskva” iz Novog Sada i “Železničar” iz Pančeva. Takođe, veliko zadovoljstvo je i formiranje seniorskih selekcija u ženskim fudbalskim klubovima “Stajićevo” i “Jedinstvo” iz Dubovca.

Drugoj fudbalskoj ligi Srbije za žene – grupa “Sever” priključen je i novoformirani ženski fudbalski klub “Zemun”.

PerSu marketi

Za predsednika Konferencije klubova izabrana je Danijela Stojiljković – Savić iz ŽFK “Sremice” (Sremska Mitrovica), dok je za zamenika predsednika Konferencije izabran Dragan Rađen iz ŽFK “Moskva” (Novi Sad).

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Konferencija klubova je izabrala i svog predstavnika u Skupštini FSV, a to je Danijela Stojiljković – Savić iz ŽFK “Sremice” (Sremska Mitrovica).

Nakon izvlačenja takmičarskih brojeva poznati su i parovi prvog kola koje bi po rasporedu trebalo da bude 16./17. septembra:

ŽFK “Železničar” (Pančevo) – ŽFK “Radnički 1919” (Zrenjanin)
ŽFK “Zemun” – ŽFK “Jedinstvo” (Dubovac)
ŽFK “Stajićevo” – ŽFK “Sremice” (Sremska Mitrovica)
ŽFK “Moskva” (Novi Sad) je slobodna u prvom kolu

Konferenciji klubova Razvojne lige mlađih kategorija Srbije za žene – grupa “Sever” prisustvovalo je 12 (dvanaest) klubova koji će se takmičiti u narednoj takmičarskoj sezoni. Ova liga svake godine, na zadovoljstvo svih ljubitelja fudbala i Fudbalskog saveza Vojvodine, beleži porast klubova i na taj način se osnažuje temelj ženskog fudbala kako u Vojvodini, tako i u Srbiji. Novoosnovani ženski fudbalski klubovi u ovoj kategoriji su ŽFK “Železničar” (Pančevo) i ŽFK “Bačka” iz Bačke Palanke.

Predsednik Milivoj Popov

Za predsednika Konferencije klubova izabran je Milivoj Popov iz ŽFK “Stajićevo”, dok je za zamenika predsednika Konferencije izabran Petar Čavić iz ŽFK “Železničar” (Pančevo).

Nakon izvlačenja takmičarskih brojeva poznati su i parovi prvog kola koje bi po rasporedu trebalo takođe da bude 16./17. septembra:

ŽFK “Radnički 1919” (Zrenjanin) – ŽFK “Metalmania” (Kanjiža)
ŽFK “Jedinstvo” (Dubovac) – ŽFK “Sremice” (Sremska Mitrovica)
ŽFK “Budućnost” (Banatski Brestovac) – ŽFK “Bačka” (Bačka Palanka)
ŽFK “Polet” (Sivac) – ŽFK “Vojvodina” (Novi Sad)
ŽFK “Spartak” (Subotica) – ŽFK “Železničar” (Pančevo)
ŽFK “Stajićevo” – ŽFK “Inđija”

Kup Srbije

Ovom prilikom izvučeni su i parovi za prvu fazu Fudbalskog Kupa Srbije koji se igra na teritoriji Vojvodine i čije pretkolo je predviđeno da se igra 30. avgusta 2017. godine:

ŽFK “Stajićevo” – ŽFK “Sremice” (Sremska Mitrovica)
ŽFK “Radnički 1919” (Zrenjanin) – ŽFK “Metalmania” (Kanjiža)
ŽFK “Moskva” (Novi Sad) – ŽFK “Železničar” (Pančevo)
ŽFK “Jedinstvo” (Dubovac) je slobodan u pretkolu.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh