I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Ženska košarka: Povratak otpisanih

ŽKK Proleter se poslednjih godina grčevito borio za opstanak, ali pre godinu dana, zbog dugova prema KSS, nije mogao da nastavi takmičenje. Posle jedne sezone pauze u seniorskim takmičenjima, otpisane Zrenjaninke se ipak vraćaju na prvoligaški parket. 

Jela Vidacic– Dug prema KSS iznosi 250.000 dinara, ali bi trebalo da to rešimo u narednih nekoliko dana – kaže trener ŽKK Proleter, Damir Karan. – Takmičićemo se u Prvoj B ligi, odnosno „spustili“ smo se rang niže zbog pauze u prošloj sezoni. Ovog vikenda je u Zrenjanin trebao da dođe Basket Star iz Sente, ali je na njihovu molbu meč odložen za 16. oktobar. S obzirom da smo u drugom kolu prema rasporedu slobodni, susret sa Basket Starom će nam biti premijerni meč u novom prvenstvu.

Od iskusnih igračica u „crveno – belom“ dresu ćemo videti Danijelu Jovanov (Bačulov), Gabrijelu Getl, Jelenu Marinkov, a u toku su pregovori i sa Jelom Vidačić.

Ostatak tima će činiti kombinacija devojaka iz kadetske i juniorske selekcije.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
I Taxi Zrenjanin
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh