I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Željko Malušić apsolutni pobednik „Driving Cup“ – a

U okviru novosadskog Međunarodnog sajma konjarstva i sersana održano je i tradicionalno takmičenje dvoprega i četvoroprega. Titula apsolutnog pobednika pripala je Željku Malušiću.

 

Copy of zeljko malusic

U vožnji dvoprega za Kup Novosadskog sajma, ponovo je najbolji bio Željko Malušić iz zrenjaninskog KK „Kvoter“. Željko je upario dve kobile lipicanerske rase, dve sestre po ocu (5 Neapolitano Monteaura III) , 70 Batostu XIII i 77 Batostu XV i vozio u dozvoljenom vremenu 176,98 sekundi sa 6 kaznenih poena, što je ovoga puta bilo više nego dovoljno za pobedu. Željko je branio boje Konjičkog kluba „Quarter“ iz Zrenjanina, čiji je i predsednik, a na mestu suvozača, kao i u svakoj utakmici u drugom delu sezone bio je Radovan Bitević. Drugo mesto je pripalo Borisu Mijalkovskom iz štale „Veličković“ u Jabuci, dok je Albert Bunford, sa Ergele Bunford u Subotici bio treći.

PerSu marketi

Zapregari su brzinu i spretnost odmerili i u vožnji četvoroprega. Milan Gaković iz KK „Vezir“ u Kucuri potvrdio je titulu najbržeg vozača četvoroprega u Vojvodini. Drugo mesto je osvojio Oliver Bunford, Ergela „Bunford“, dok je Milenko Radaković sa Ergele „Bulić“, bio trećeplasirani. Usledila

rsz_zeljko

Održana je zatim i druga dvoprežna utakmica „Pehar Sajma konjarstva i sersana“ 2013.godine. Pravo učešća imalo je 12 najbolje plasiranih vozača iz prve utakmice. Tako da su pravo učešća imali Željko Malušić, Milenko Radaković, Radovan Petrov, Oliver Bunford, Milan Gaković, Milan Ðurđević, Stefan Stijović, Blagoje Erdeljan, Jovan Milivojević, Anđelko Bitević, Boris Mijalkovski i Albert Bunford.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ipak i ovoga puta, na visini zadatka bio je Željko Malušić. Završio je vožnju u dozvoljenom vremenu 149,56 sekundi, bez i jedne greške. Što je bila jedina „vožnja sa nulom“ u kategoriji dvoprega Driving Cup – a 2013.godine, a što je Željku donelo drugu pobedu u danu i pobedu u utakmici za Pehar Sajma konjarstva i sersana 2013.godine. P obednom u utakmici za Pehar sajma konjarstva i sersana, Željko Malušić je ispisao novu stranicu istorije zaprežnog sporta Srbije, jer u prethodne tri godine nijedan vozač nije uspeo da slavi u obe dvoprežne utakmice.

Novčanu nagradu za osvojeno prvo mesto Malušić je poklonio „Dečijem selu“ ustanovi za decu bez roditeljskog staranja i na taj način još jednom pokazao da je veliki humanista.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh