I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Završeni tradicionalni letnji golf turniri

Na terenima Golf kluba „Centar“ završen je ovogodišnji tradicionalni turnir Summer tournaments koji se održavao od 31.juna do prvih dana septembra kroz seriju od devet turnira.  Turnir je okupio 94 golfera iz Srbije, Slovenije, Rumunije, Mađarske, Hrvatske, Holandije, BiH, Grčke i Koreje koji su se borili za prestižnu nagradu – putovanje u Portugaliju  u jednu od najprestižnijih škola golfa, akademija Gary Nairn Golf. Pobednik ovogodišnjeg Mastersa je Jovan Hadžić, dok su se na drugo i treće mesto plasirali Bore Ćorić i Slobodan Rakita.

Summer tournaments – Masters organizovao je Golf klub “Centar” u saradnji sa Golf Asocijacijom Srbije i Olimpijskim komitetom Srbije, čiji je predsednik Vlade Divac na finalnom takmičenju izjavio da je organizovanje serije letnjih turnira u svrhu promocije golfa kao novog olimpijskog sporta – sjajna ideja.  “Smatram da je neophodno da naša država i njene institucije prepoznaju značaj razvoja golfa koji pored sportske dimenzije ima veoma veliki značaj u unapređenju turističke ponude Srbije kao i u kvalitetnijoj poslovnoj i regionalnoj komunikaciji. Treba pružiti svu moguću podršku kako razvoju postojećih klubova tako i osnivanju novih golf centara širom Srbije.” rekao je Divac.

PerSu marketi

Predsednik Golf Asocijacije Srbije, Dragan Šolak, podsetio je da treba pripremati mlade da razvijaju golferske sposobnosti kako bismo imali okosnicu reprezentacije na Olimpijskim igrama  2016. godine kada će Golf prvi put postati deo Olimpijske porodice. Predsednik Golf kluba Centar, Saša Jokić, pozdravio je podršku Olimpijskog komiteta  u nastojanju da se proces promocije golfa dodatno ubrza i približi mladima, da bismo, kako je rekao prisutnima – “ za koju godinu i u golfu dobili jednog Novaka Đokovića. Izuzetno smo zadovoljni brojem igrača i kvalitetom takmičenja koje potvrđuje da smo na dobrom putu‘’ –rekao je Jokić sumirajući utisak ovogodišnjeg Summer tournaments-a .

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh