I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Zatvoreni bazen počinje sa radom u četvrtak, a otvoreni krajem juna

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić obišao je danas radove na Gradskom bazenu, gde se upoznao sa detaljima sanacije otvorenog i zatvorenog bazena.

Zatvoreni bazen bi trebalo da počne da radi već u četvrtak (11. jun), dok se start letnje sezone na otvorenom bazenu očekuje 25. juna.

– Želim da odam priznanje Javnoj ustanovi Sportski objekti, pre svega direktoru Bojanu Mijatovu, kao i njegovim saradnicima. Za vreme vanrednog stanja sanirane su sve tačke koje su pravile probleme, ne samo prošle sezone nego i prethodnih godina. Zatvoreni bazen je spreman da primi prve plivače, dok se za dvadeset dana očekuje prijem građanstva na otvorenim bazenima. Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo početak nove sezone – istakao je gradonačelnik, Čedomir Janjić.

I Taxi Zrenjanin

U toku su veliki radovi na sanaciji cevovoda i reparaciji potisnih pumpi, na otvorenom plivalištu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Zavodu za javno zdravlje u ponedeljak su predati uzorci vode. Rezultati će biti gotovi u sredu. Ako sve bude u redu, već u četvrtak, 11. juna, očekuje nas nastavak svih trenažnih procesa klubova koji su trenirali u zatvorenim bazenima. Naravno, zatvoreni bazen će raditi i za građanstvo, kao i rekonvalescenate – naglasio je Bojan Mijatov, direktor Javne ustanove Sportski objekti.

Za vreme trajanja vanrednog stanja i usled zabrane rada sportskih objekata, vreme je iskorišćeno kako bi se obavile sve reparacije i sanacije na bazenu.

– Urađene su reparacije svih velikih motora i potisnih pumpi, tako da će bazen besprekorno funkcionisati u narednom periodu – dodao je Bojan Mijatov.

Mijatov se ovom prilikom zahvalio svim klubovima koji treniraju na bazenu na razumevanju i jedinstvu koje su pokazali za vreme epidemije izazvane koronavirusom. Sa gradonačelnikom, radove na bazenu obišli su i zamenik gradonačelnika Saša Santovac, i pomoćnici gradonačelnika Duško Radišić i Simo Salapura.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh