I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • agencija dane
Sport

Bronza za Radmilu Vukelju na šampionatu Balkana u Herceg Novom

U Herceg Novom održan je 18. Balkanski šampionat za kadete, juniore i mlađe seniore. Učestvovalo je oko 800 takmičara iz 11 balkanskih zemalja.

Karate klub Zadrugar iz Lazareva je imao tri predstavnice na ovom velikom takmičenju. Debitovala je Nikolina Bjelić u konkurenciji kadetkinja, u kategoriji do 47 kg. Zaustavljena je u prvom kolu od predstavnice Bosne i Hercegovine.

Od takmičarki iz BiH su poražene i Marina Radičević i Radmila Vukelja, koje su nastupile u kategoriji mlađih seniorki do 68 kg. Marina je zaustavljena u prvom kolu, a Radmila u polufinalu, nakon što je ostvarila pobede protiv takmičarki iz BiH i Slovenije. U borbi za treće mesto Radmila je savladala Makedonku i tako osvojila bronzano odličje. Marina i Radmila su nastupile i kao članice ekipe mlađih seniorki u ekipnom delu takmičenja, ali nisu došle do odličja, jer su izgubile mečeve protiv Makedonije i Bosne i Hercegovine.

PerSu marketi

– Zadovoljni smo ostvarenim rezultatom, jer smo nastavili niz osvajanja medalja na velikim takmičenjima i na odličan način završili takmičarsku godinu. Sa devojkama je u Herceg Novom bio nas trener Miloš Erić – raportira trener i takmičar KK Zadrugar, Sanja Cvrkota.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

SANJA CVRKOTA U MADRIDU

U nedelju, 10. decembra u glavnom gradu Španije održan je 35.po redu tradicionalni turnir Villa de Madrid.

– Po pozivu organizatora učestvovala sam i ja, zajedno sa devojkama iz Španije, Portugala, Finske, Slovenije i Hrvatske. Ostvarila sam jednu pobedu i dva poraza i zauzela treće mesto u grupi, tako da nisam osvojila nijedno od odličja – dodala je Sanja Cvrkota.

  • Divider

  • Divider
Na vrh