I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Za vaš savršen izgled na plaži, posebni programi fitnes centra „Steffani“

 Polazak na more se bliži, želite brzo i efikasno da postignete idealno vitku liniju bez mučnih dijeta i bez gubitka kondicije?

Steffani 1

Pravo rešenje za vas dolazi iz nama već dobro poznatog fitnes centra „Steffani“:

– „Insanity“ specijalni grupni fitnes program, koji na najbrži i najefikasniji način topi masne naslage, postiže najbržu transformaciju fizičkog izgleda i dovodi do velikog povećanja izdržljivosti i snage. Vežbanje je maksimalnog intenziteta, koji vašu spremnost podiže do samog limita, a uz to i testira vašu mentalnu spremnost. Koncept treninga se sastoji od intenzivnog vežbanja u trajanju od 30 do 60 min.

I Taxi Zrenjanin

Beach-Body-Workout-for-Summer-Vacation

To je vežbanje za celo telo, koje koristi samo težinu vašeg tela kao otpor. Trener “Insanity” vežbi je Aleksandra Seka Aranitović, aktuelni šampion Srbije u triatlonu sporta snage.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Treninzi se održavaju u Fitness Centru „Steffani“ utorkom i četvrtkom od 19h do 20h, kao i subotom od 18h do 19h,

Mesečna cena za Insanity Workout je 1.200 din, a prvi probni trening je besplatan.

Steffani 2

– Individualno vežbanje uz pomoć instruktora, vežbanje u kompletno opremljenoj teretani uz nadzor iskusnih licenciranih fitnes instruktora.

Zašto je tokom leta vežbanje u teretani važno?

Zato što svakodnevne fizičke aktivnosti na visokim temperaturama vazduha podižu telesnu temperaturu i ubrzavaju rad srca. U normalnim okolnostima telo se na takve okolnosti prilagođava veoma brzo. Međutim, ako ste vrućini izloženi predugo, može da vas uhvati grč, da vas savlada iscrpljenost, a u najgorem slučaju možete doživeti toplotni udar.

Steffani 3

Kako biste zaštitili svoje zdravlje, predlažemo vam da održavate kontinuitet vežbanja u teretani uz nadzor stručnih lica koja će vam dati adekvatne savete za kvalitetan trening u letnjem periodu.

Mesečna cena za neograničeno korišćenje teretane uz stručni nadzor instruktora je 1.200 din, a prvi probni trening je besplatan.

Steffani

Sve prostorije za vežbanje u fitness centru “Steffani” su klimatizovane i opremljenje specijalnim sistemom ventilacije, koji jonizuje vazduh i tako čini da vazduh, koji vežbači udišu, tokom treninga bude što kvalitetniji za zdrav trening. Pored zdravstvenog oplemenjivanja vazduha, prostorije centra “Steffani” su aromatizovane specijalnim organskim osveživačima vazduha, koji svojom aromom bebi pudera čine utisak besprekorne čistoće i motivišu vežbače za aktivan trening.

Fitnes centar “Steffani” se nalazi na adresi Đure Jakšića 14, u dovrištu bivše „Sloge Mideri“.

Svratite i proverite kako ekipa centra “Steffani” može doprineti vašem zdravlju, duhu i fizičkom izgledu!

Sve dodatne informacije možete saznati na facebook stranici centra “Steffani” ili

na telefon: 066 17 222 1.

Steffani logo

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh