I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Wu Shu, fudokan, savate, trčanje – 3 zlata i srebro za Ajredina Ajetija

Takmičar Sportsko borilačkog udruženja Borac, Ajredin Ajeti, imao je uspešne nastupe na takmičenjima, koja su održana tokom protekla dva vikenda.

Na memorijalnoj trci „Mihajlo Kampoš“ u subotičkoj peščari, na stazi od 11 km trail, Ajredin Ajeti je osvojio zlatnu medalju.

U Vrnjačkoj Banji je održan „Fudokan Kup Srbije“. Ajredin Ajeti je na ovom takmičenju nastupio u disciplini Fudokan Sport Kumite i osvojio srebrnu medalju.

I Taxi Zrenjanin

U organizaciji „Beogradske WuShu Asocijacije“ i „Srpskog Kung Fu WuShu saveza“ održan je Trofej Beograda pod nazivom „Beogradski Ratnik“. Ajredin Ajeti je na ovom takmičenju nastupio za prijateljski klub SBK „Mladost“ iz Odžaka, koji je član „Srpskog Kung Fu WuShu saveza“ i okitio se zlatnom medaljom u kategoriji Sanda Light do 80 kg.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

U nedelju, 2. decembra, u Srpskoj Crnji, održano je prvenstvo Vojvodine za seniore i juniore u Savateu, kao i Kup Vojvodine za mlađe uzraste. Ajredin Ajeti je u kategoriji do 80 kg osvojio zlatnu medalju.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh