I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Vukoje sa novim parom konja briljirao u Karađorđevu

Na hipodromu „Mladost“, ergele „Karađorđevo“, u subotu, 7. maja, održano je I kolo Kupa Srbije u vožnji dvoprega i četvoroprega.

Aleksandar Vukoje

Aleksandar Vukoje

Prvi ovosezonski „klasik“ okupio je 16 vozača dvoprega iz svih krajeva Srbije, između ostalog učešće su uzeli i vozači koji su prethodnih godina osvajali KUP Srbije, Nedeljko Srdić, Milan Gaković, kao i prošlogodišnji pobednik i dalje aktuelni šampion Kupa Srbije, Aleksandar Vukoje iz zrenjaninskog Konjičkog kluba „Quarter“.
Dužina staze postavljenog parkura bila je maksimalnih 800 m, a optimalno vreme za vožnju 193 sekunde. Parkur se sastojao od 20 kapija, od kojih su dve bile složene prepreke.

Konkicki sport

PerSu marketi

Vukoje se na prvom takmičenju sezone predstavio se sa novim parom konja, koji čine „Lola“ i „24 Mara III“ i došao do sjajnog drugog mesta u izuzetno jakoj konkurenciji, a napravio je samo jednu grešku u parkuru i osvojio izuzetno bitnih 14 KUP bodova. Prvo mesto osvojio je Nedeljko Srdić, Ergela Karađorđevo, (15 KUP bodova), dok je treće mesto zauzeo Akoš Berenji, KK „Favory“ (13 KUP bodova).

Aleksandar Vukoje (2)

Kako je početak sezone i vozači tek uvode u formu svoja grla, bez sumnje je da će novi tandem grla koje Vukoje vozi, iz takmičenja u takmičenje biti sve bolji i sigurniji. Do kraja ima još 4 kola Kupa Srbije, a u klubu „Quarter“ kažu da je ovo samo jedan od pet koraka ka cilju Aleksandra Vukoja, a to je odbrana titule šampiona Kupa Srbije u vožnji dvoprega.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh