I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Vukoje pobedom do bronze u Kupu Srbije

Proteklog vikenda u Surduku, u organizaciji KK „Conversano“, održano je završno III kolo KUP-a Srbije u vožnji dvoprega.

konjicki-sport

Trofej šampiona KUP-a Srbije prethodne dve godine dolazio je u Zrenjanin, zahvaljujući predstavnicima KK“Quarter“ – 2014. Željko Malušić i 2015. Aleksandar Vukoje.
Ove godine boje KK“Quartera“ branio je Aleksandar Vukoje, sa novim parom grla Lolom & 25 Marom II. Na samom početku sezone ovaj par pokazao je da se na njih može ozbiljno računati osvojivši drugo mesto u I kolu KUP – a.

Kako je sezona odmicala iako je bilo oscilacija u rezultatima, svo vreme su bili u samom vrhu i sve sinhronizovaniji i sigurniji. Uvek kada je bilo najteže i najbitnije bile su najsigurnije i vođene mirnom rukom Aleksandra Vukoja u prepoznatljivom stilu slavile. Tako je bilo i u nedelju u Surduku u završnom odlučujućem kolu KUP – a Srbije, kada su skoro svi vozači bili nesigurni i pod pritiskom. Aleksandar Vukoje je vozio smireno i sigurno i provezao parkur dug 650m sa 20e prepreka bez greške, a u optimalnom vremenu 146,01 sekunda što mu je donelo pobedu.

I Taxi Zrenjanin

Upravo zahvaljujući osvojenih izuzetno bitnih 15 KUP bodova, u ukupnom plasmanu bronzano odličje i fantastično treće mesto sa ukupno 31 KUP bodom pripalo je Aleksandru Vukoju, predsedniku KK „Quarter“ iz Zrenjanina. Dok je srebrno odličje pripalo Milošu Plavšiću iz Dobanovaca, a zlatno Akošu Berenjiju iz Kanjiže.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

konji

– Bila je ovo sjajna sezona, na početku sezone promenio sam kombinaciju grla što nije bila mala promena ipak Lola & Mara bile su odlične, polako su se navikavale jedna na drugu i uigravale, zadovoljan sam kako su postepeno napredovale, što najbolje potvrđuju ostvareni rezultati, a u svim takmičenjima smo bili u samom vrhu. Treće mesto u KUP -u Srbije koji sam prošle godine i osvojio, je kruna sezone i veliki uspeh, jer je sve više takmičara i to izuzetno kvalitetnih takmičara, mladi vozači dolaze što me posebno raduje jer oni su budućnost zaprežnom sportu. Posebno sam zahvalan celom timu Quarter, na podršci tokom cele sezone, jer zajedničkim snagama postižemo velike rezultate. Sezona još nije gotova, ima još nekoliko bitnih takmičenja Prvenstva Srbije, a već predstojećeg vikenda predstavićemo se na 7. Međunarodnom sajmu konjarstva i sersana u Novom Sadu sa šest grla i učestvovati na Međunardonom Driving Cupu, tako da idemo dalje u osvajanje trofeja – ponosno je istakao Aleksandar Vukoje.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh