I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Vojvodina slavila na Gradnulici

Na bejzbol terenu Sportskog centra “Gradnulica“, u subotu 30. maja, odigrana je treća po redu zvanična prijateljska utakmica uvrštena u kalendar Bejzbol Saveza Srbije za 2015. godinu, u kojoj su se sastali domaći Bečkerek i Vojvodina iz Novog Sada.

Loptica 1

Kombinovani sastav Bečkereka, koji su činili kadeti: Ivan Besedeš, Vukašin Vujin, Marko Marjanović, Ivan Milin, Miloš Đukić, Vukašin Antanasijević, Jovan Đurić, Andrej Subu, Uroš Bursać i dva seniora: Vladimir Saravolac i Milan Saravolac, je pokušao da prikaže kvalitetniju igru u odnosu na prethodnu utakmicu odigranu pre dva vikenda.

Utakmica je odlično počela za domaće, uz sigurno bacanje i udaranje Vladimira Saravolca, kao i odlično udaranje Vujina i Besedeša, odličan bant Antanasijevića, pik – of akcije Marjanovića i dobro trčanje svih igrača.

I Taxi Zrenjanin

Domaći tim je posle 4,5 izmene vodio 6-0. U nastavku meča kada su bacali kadeti domaćih, gosti su bili dominantni na palici i uz par grešaka u odbrani postigli više poena, pa je konačan rezultat bio 12 – 6 za Vojvodinu. U ovom lepom bejzbol danu na Gradnulici, prisutni su imali prilike da vide i houm – ran udarača Stefanovića iz Vojvodine.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Za dva vikenda, u subotu 13. juna, na Adi Ciganliji, Bečkerek će gostovati zemunskim Vojvodama.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh