I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Sport

Vojvođanska zlatna rukavica

Zrenjanin će u periodu od 5 do 7.jula biti domaćin učesnicima međunarodnog  omladinskog  turnira u boksu – „Vojvođanska zlatna rukavica“. Kako je najavio domaćin i jedan od organizatora turnira-Boks klub „Banat“, učestvovaće oko 150 takmičara  iz celog sveta a borbe će se odvijati i u ženskoj i muškoj konkurenciji. Takmičari će u našem gradu samo boraviti  dok će na borbe odlaziti  u Žabalj i Novi Sad.

„Smeštaj je za sve takmičare obezbeđen u Domu učenika „Angelina Kojić Gina“ a ukoliko nam Grad odobri korišćenje Kristalne dvorane u Zrenjaninu, u petak 06.jula  Zrenjanici mogu imati jedinstvenu priliku da u svom gradu prisustvuju četvrtfinalnim borbama boksera u ženskoj i muškoj konkurenciji“ – saopštila je Uprava boks kluba Banat.

Stručni štab ženske bokserske reprezentacije za sve uzraste, odredio je takmičarke koje će se boriti na turniru „Prva Vojvođanska ženska zlatna rukavica“ među kojima je i takmičarka „Banata“  i aktuelna prvakinja države – Milanka Mima Tadić, dok je za trenera ženske reprezentacije na tom turniru određen trener Boks kluba „Banat“ Stevan Čizmić.

 

PerSu marketi
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh