I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Vladimir Grbić ambasador „Specijalne olimpijade“ za odbojku

Više od 100.000 odbojkašica i odbojkaša učestvuje u takmičenjima „Specijalne olimpijade“ u više od 100 Nacionalnih programa. Vladimir Grbić, potpredsednik OS, imenovan je za ambasadora „Specijalne olimpijade“ za odbojku na SP u beach volley „Mazuri 2013.“ u Starim Jablonkima u Poljskoj.

Vanja Grbić ponovo na terenu

Vanja Grbić ponovo na terenu

Na centralnom terenu u Starim Jablonkima danas je odigrana promotivna utakmica u okviru programa „Ujedinjena odbojka“ u kojoj su nastupili odbojkaši „Specijalne olimpijade“ iz Srbije i Poljske, kao i nekadašnji odbojkaški asovi Vladimir Grbić iz Srbije i Sebastijan Šviderski, Pavel Papke, Zigmunt Čajzer i Cezari Pazura iz Poljske. Egzibiciona utakmica je na najlepši način promovisala veliko poštovanje, ali i uključivanje osoba sa intelektualnim poteškoćama u svakodnevni život i sportska takmičenja.

– Učešće „Specijalne olimpijade“ na SP u beach – volley u Starim Jablonkima je velika čast za nas. Bila je to sjajna prilika da se prikaže snaga „Specijalne olimpijade“ i „Ujedinjenog sporta“ na globalnom planu, kako bi se razvila svest, ali i edukovali svi, od lokalnih zajednica pa na više, o prihvatanju i uključivanju svih ljudi. – naglasio je Vladimir Grbić.

Fordomanija

Pavel Papke i Sebastijan Šviderski imenovani su za ambasadore „Specijalne olimpijade“ u Poljskoj.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh