I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Sport

Vitezovi spremni za start prvenstva, ambicije ostale iste

Pripreme za nastupajuću sezonu ekipa Klek Vitezova počela je krajem januara. U prvom planu su bile kondicione vežbe, dok je rad vezan za tehniku i taktiku startovao krajem februara.

Tokom priprema ekipa Kleka odigrala je i jedan prijateljski turnir u Rumuniji gde su snage pored Vitezova odmerile Inđija Indiansi, uz timove iz Rumunije: Resita Locomotives i domaćine turnira Timisoara 89ers.

Glavni trener Vitezova ostaće Luka Škorić, a Lazar Sporin i Nenad Pajić ponovo će biti ofanzivni i defanzivni koordinatori. Ofanzivnu i defanzivnu liniju i dalje će predvoditi Stefan Tabački, dok će specijalne timove i defanzivne bekove voditi Nikola Bikić.

PerSu marketi

Ambicija Vitezova ostaje ista kao prethodnih sezona: plasman u Prvu ligu koja im je prethodne sezone izmakla u dve prilike. Kako bi stigli do cilja u Klek su stigla pojačanja: Marko Krpan (OL), Zoran Subotić (DB), i Marko Babić (DB), bivši igrači Sombor Celtisa, koji će doneti preko potrebno iskustvo u tim, dok su se prvoj ekipi priključili i dosadašnji članovi omladinskih selekcija kluba čija imena treba upamtiti a to su: Luka Mačkić (WR), Manojlo Novaković (LB), Janko Ćurić (RB), Ilija Krajinović (DL/OL), Danijel Tešin (WR), Borivoj Kolarov (DB), Dušan Popovac (QB), Vanja Nikola Kevrešan (LB) , Marko Pujin (OL)

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Na njima je da nadomeste odlazak nekoliko iskusnijih igrača, kao i prvog pravog importa u istoriji Vitezova. Majkl Lorens Tomas se neće vratiti ove sezone, niti će Knightsi angažovati drugog import igrača. Pored njega ekipi će nedostajati i iskusni Dejan Janečka ( DL), Miroslav Sporin (DB), Milan Kačavenda (OL), Aleksa Grče (WR), kao i igrači Bečej Vidri koji su bili na pozajmici u Kleku: Nikola Vukas (LB), Stefan Jugović (DL), Aleksandar Stefanov (OL) i Predrag Matić (DB).

Iako sezona za Vitezove počinje od drugog kola, jer su bili slobodni u prvom, u timu spremno dočekuju početak iste. Nikola Bikić, trener specijalnih timova, napomenuo je da je primarna ambicija tima pored rezultata i afirmacija što više mladih igrača iz omladinske škole kojima je ovo prva sezona, a predstavljaju veliku budućnost. Kada je reč o prvom protivniku, ekipi Požarevac Pastuva, protiv kojih igraju na domaćem terenu 5. maja, iz tabora Klek Vitezova tvrde da samo pobeda dolazi u obzir, da će protivnik biti dobro skautiran pošto su Pastuvi već odigrali jednu utakmicu.

Klek Vitezovi

Sastav ekipe:

Kapiteni:

Škorić Luka #1 – LB
Pajić Nenad #8 – LB
Bikić Nikola #22 – DB
Tabački Stefan #76 – OL

Igrači:

Šapurić Filip #2 – LB
Vujanov Zdravko #5 – K/P
Sporin Lazar #7 – QB
Milutinović Nikola #9 – QB
Mačkić Luka #10 – WR
Kleut Jovan #11 – WR
Popovac Dušan #12 – QB
Damjanov Aleksandar #13 – WR
Brković Luka #20 – DB
Škorić Rade #21 – LB
Lisul Dušan #26 – DL
Apostolović Miroslav #30 – RB
Petrović Aleksandar #31 – LB
Kolarov Borivoj #32 – DB
Milanović Dragomir #34 – RB
Pajić Strahinja #39 – S
Ćurić Janko #41 – RB
Čiba Mihalj #51 – OL
Novaković Manojlo #52 – LB
Kevrešan Vanja Nikola #54 – LB
Sofs Branko #55 – LB
Szalma Robert #56 – DL
Etemović Nebojša #66 – OL
Kiš Filip #69 – DL
Pujin Marko #71 – OL
Jovanov Miljan #77 – OL
Stojković Stefan #81 – WR/TE
Stojković Nemanja #83 – WR
Tešin Danijel #84 – WR
Lazić Miloš #92 – DL
Krajnović Ilija #93 – DL
Krajnović Jovan #99 – DL
Krpan Marko OL
Subotić Zoran DB
Babić Marko S

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh