I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Sport

Vitezovi napadaju Prvu ligu sa pojačanjem iz Amerike

Majkl Tomas, 27-godišnji igrač američkog fudbala iz Los Anđelesa novi je član KAF Vitezovi. Momak koji je 2 godine igrao na univerzitetu Vilijam Pen i isto toliko na univerzitetu Čarlston primarno igra na poziciji trkača, napadački je orijentisan, ali i u defanzivi se snalazi u ulozi lajnbekera.

Majkl Tomas Vitezovi

– Došao sam da pomognem ekipi da pobeđuje utakmice i osvoji šampionat. Želim da doprinesem i tako što ću pokazati i naučiti momke sve što žele da znaju i da promovišem klub u Americi. Momci su me jako lepo prihvatili, zbog njih se osećam kao kod kuće i zahvaljujem im se na tome – izjavio je Majkl Tomas.

Stigao je u Vitezove preko agencije Pro Hant koja ima cilj da dovodi igrače iz Amerike u evropske klubove. Njegov plan je da ostane do kraja sezone, a ako sve prođe kako treba, postoji šansa da bi mogao da ostane u sastavu i za sledeću sezonu.

Fordomanija

– Kvaliteti koji su ga preporučili da dođe u Vitezove, je pre svega to što je jak trkač koji nam je potreban i može svojim iskustvom i znanjem da doprinese ekipi u toj fazi igre koja je naše najjače oružje. Važno je i što ima veliku želju da igra, da unapređuje druge igrače u klubu i da radi sa mlađim selekcijama – smatra Nenad Pajić, član uprave kluba.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Majkl Tomas i Nenad Pajić Vitezovi

Vitezovi u novu sezonu ulaze sa najvišim ambicijama – da preskoče još jedan stepenik i plasiraju se u Prvu ligu.

U prvom kolou Druge lige Srbije Vitezovi će gostovati u Čačku ekipi Angel Warriors, dok će se pred domaćom publikom predstaviti 14. ili 15. aprila kada na Vojni stadion dolazi ekipa Pastuvi iz Požarevca.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh